Torna el Cubermut, la Fira del Vermut i l’Aperitiu de Cubelles

Spread the love

El Passeig Marítim de Cubelles torna a ser protagonista de la Fira del Vermut i l’Aperitiu, el Cubermut, aquest proper cap de setmana, 4 i 5 de novembre. L’esdeveniment s’inaugurarà el dissabte, a les 11 h; i romandrà obert al públic tot el dia, d’11 a 22 hores; i diumenge, d’11 a 18 h.  

Una programació molt diversa

Als nombrosos expositors que es col·locaran al llarg del passeig, podràs degustar els millors vermuts, a més de participar en tastos i tallers, per conèixer totes les propietats d’aquesta beguda tan característica. A més, al llarg de les dues jornades, podràs gaudir de concerts de swing, rumba, pop, jazz i flamenc, a més de les actuacions de Veneno en la piel i Los Espetos, diumenge, 5 de novembre. 

D’altra banda, s’organitzen diverses activitats infantils, com tallers de cuina, jocs tradicionals, una carrera de xapes i una sessió de cuina de sushi, en anglès.

Com arribar fins al Cubermut

Desplaça’t fins a Cubelles, amb tot el confort i seguretat, amb els serveis de BusGarraf. La seva línia regular d’Hospital Sant Camil – Vilanova i la Geltrú – Cubelles – Cunit, podràs arribar fins a la fira, sense haver de preocupar-te per res. També tens a la teva disposició la línia Cubelles – Vilanova i la Geltrú; la línia Vilanova – El Vendrell; i el bus Vilanova i la Geltrú – Tarragona.

BusGarraf

Notícies relacionades

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

A l'encantadora comarca del Garraf, la qual es troba envoltada per les càlides aigües del mar Mediterrani, trobem ciutats com, per exemple, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, així com Vilanova i la Geltrú. Pots desplaçar-te, còmodament, fins a aquestes...

llegeix més