Coneix les platges secretes de la costa de Garraf

Spread the love

Amb l’arribada de la calor, el pla ideal és anar a la platja, sentir la sorra fina entre els dits, un bany en la mar, i temps per a desconnectar, en un entorn diferent. BusGarraf posa a la teva disposició un transport còmode i senzill.

Racons per a descobrir


La Cala Morisca situada a Sitges, envoltada dels penya-segats del Parc Natural del Garraf i aigües cristal·lines, és un lloc ideal per a relaxar-se. Té una particularitat: es pot accedir a ella només a peu o a través de la mar. Un altre dels racons secrets del Garraf és la Cala Balmins, la qual es divideix en petites cales de sorra fina i coves naturals. A peu de platja, disposa d’un quiosquet i un restaurant, on poder prendre un piscolabis.

 
També podem visitar la Platja Llarga d’Ibersol situada a Vilanova i la Geltrú, la qual compta amb una meravellosa sorra daurada i a més està embolicada per petits espigons, és el parador perfecte si el que cerques és tranquil·litat. Aquest racó està reconegut amb la bandera blava, guardó que s’atorga a platges i ports que compleixen una sèrie de criteris de qualitat, seguretat i cura del medi ambient.

Finalment, tenim la Platja del Pebre, que es caracteritza per un paisatge rocós i les seves clares aigües, un lloc ideal per als amants del fons marí.

Com arribar a les platges?

Si estàs a Barcelona la forma més fàcil i sostenible per a arribar a la teva platja favorita, és a través de les línies que opera BusGarraf, com, per exemple, Sitges- Barcelona i Vilanova i la Geltrú – Barcelona. També pots consultar en la nostra pàgina web la línia que més s’adapti a les teves necessitats. la línea que más se adapte a tus necesidades.

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més