Coneix els millors museus i galeries de Barcelona i el Garraf 

Spread the love

Barcelona ofereix una oferta cultural molt extensa i versàtil, trobaràs art i exposicions, per a tots els gustos. El Garraf sempre ha albergat a grans artistes, dels quals s’han conservat moltes obres, per als museus i galeries de la zona. Amb BusGarraf, pots arribar fàcilment, fins a aquestes meravelloses exhibicions.  

Un viatge a través de la cultura catalana 

A la Ciutat Comtal hi ha centenars de museus i galeries, que expliquen com s’ha creat aquesta ciutat tan especial. Et recomanem visitar la Fundació Joan Miró, que conté les obres més representatives del pintor Joan Miró, al qual s’associa amb l’art abstracte. El CosmoCaixa, un dels museus de ciència més emblemàtics d’Espanya i el Museu d’Història de Catalunya, que conserva i exposa les memòries de Catalunya. No ens oblidem dels amants de les galeries d’art, aquestes són algunes de les més icòniques, la Galeria ADN, la Galeria de Carles Taché i la Galeria Mayoral.

Coneix les tradicions i art del Garraf, visitant el Museu del Ferrocarril de Catalunya dedicat a promoure i divulgar el coneixement sobre el ferrocarril; el Museu Romàntic Ca Papiol el símbol d’un llinatge familiar, aquesta casa senyorial conserva els mobles originals de l’època i el Centre d’Art Contemporani “La Sala”, tots ells situats a Vilanova i la Geltrú. Amb vista al mar de Sitges, tenim el Museu de Maricel on es troba reflectit l’art del segle X al XX i la Fundació Stämpfli, repleta d’obres d’art d’artistes contemporanis de tot el món. 

BusGarraf et porta 

Amb les línies e.15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Tarragona, e.16 Sitges – Barcelona, entre d’altres, podràs desplaçar-te des de municipis com Tarragona, Barcelona, Les Roquetes i l’Hospitalet de Llobregat

Submergeix-te en la rica història d’aquests llocs didàctics amb BusGarraf, consulta en la nostra pàgina web els horaris i parades. 

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més