Explora les impressionants esglésies del Garraf 

Spread the love

La comarca del Garraf alberga un conjunt d’esglésies que et deixaran sense paraules. Acompanya’ns en aquesta ruta pels temples religiosos més impressionants d’aquesta zona, amb la qual podràs viure una experiència plena d’història. Coneix tots els seus secrets i anima’t a passar un moment inoblidable per les seves instal·lacions. Et ve de gust descobrir més? 

Endinsa’t en aquests temples 

A Vilanova i la Geltrú, podem trobar la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú, un claustre preciós que data de principis del segle XVIII, i una construcció impulsada per l’augment de la població, que va portar a col·locar la seva primera pedra en 1699. Aquest lloc té una gran varietat de curiositats històriques i detalls arquitectònics increïbles, com el simbolisme del seu retaule barroc, que representa la unificació entre el cel i la terra. Sens dubte, un magnífic lloc per als amants de l’arquitectura

En la localitat de Vilanova i la Geltrú també es troba la Parròquia Arxiprestal de Sant Antoni Abat, un lloc molt important per a la seva comunitat local. Compta amb una façana neoclàssica del segle XIX i un interior igualment exquisit. Amb el pas dels anys, va anar augmentant la seva grandària fins a convertir-se en l’església que coneixem avui dia, un lloc digne d’admiració per la seva impressionant estructura. 

L’Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, o també coneguda com La Punta de Sitges, és un dels monuments més importants d’aquesta localitat costanera. Aquest popular lloc de culte es converteix, any rere any, en el lloc més visitat i admirat per la seva gran bellesa, sent protagonista de milers de fotografies fetes per turistes i habitants. També és l’escenari perfecte per a festes populars, com la Festa Major de Sitges o els seus famosos focs artificials. Així mateix, cal destacar, especialment, el seu Retaule de la Mare de Déu de la Roser, el més antic de l’església, tota una joia de 1684. 

Com arribar 

No et perdis aquestes esglésies i descobreix tota la bellesa de les seves localitats. Deixa que BusGarraf et porti fins a Vilanova i la Geltrú i Sitges. Pots trobar la línia que millor s’adapti a les teves necessitats en la nostra pàgina web, com per exemple, la de e.16 Sitges – Barcelona o e.15.1 Vilanova i la Geltrú. 

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més