Sitges s’impregna de tradició, amb la seva Festa de la Verema 

Spread the love

Aquest mes, Sitges ens prepara un ambient festiu ple de tradició i diversió. Si t’agrada el vi, t’agradarà conèixer una de les tradicions més arrelades d’aquesta localitat. Et comptem tot el que necessites saber abans d’anar a la Festa de la Verema a Sitges. A més, volem recordar-te que amb les línies regulars de BusGarraf podràs arribar fàcilment fins a aquest municipi. 

Tot sobre la festa de la Verema 

Com hem esmentat anteriorment, la Festa de la Verema és una de les celebracions amb més tradició de Catalunya. Aquesta festivitat va veure la llum per primera vegada en 1961, seguint la seva celebració any rere any fins al dia d’avui. Aquest esdeveniment no sols vol mostrar-nos el valor dels costums, sinó que també ens atorga un moment especial amb la família i amics, assaborint els millors productes dels cellers. 

La programació d’aquesta festa local arrencarà el 18 d’octubre amb la 17a Mostra de Vins en la Fragata, que ens portarà el millor de la producció vitivinícola del Garraf i el Penedès. El diumenge, 20 d’octubre, arribaran més actes típics del festival de la Verema, com el premsatge del primer most, la 45a concurs de trepitjadors de raïm, la inauguració de la Font del Vi i, per a concloure la celebració, la cantada d’havaneres, amb Burnt with Brandi. 

Durant la Mostra de Vins, podràs tastar la Malvasia, un dels valors patrimonials del territori. Es tracta d’un vi elaborat amb una varietat de raïm molt comú en les vinyes d’aquesta localitat, coneguda com a Malvasia, la qual ofereix una acidesa molt peculiar i tradicional al vi de Sitges. 

BusGarraf et porta fins a Sitges

No et perdis l’oportunitat d’assistir a la Festa de la Verema amb les línies e.16 Sitges – Barcelona i Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge de BusGarraf. Posem a la teva disposició les nostres línies regulars perquè puguis viatjar al teu destí còmodament. Pots consultar tots els horaris en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més