25a edició de Motoclàssic Vilanova i la Geltrú

Spread the love

La 25a edició de Motoclàssic Vilanova i la Geltrú és un esdeveniment que no et pots perdre si ets un apassionat de les motocicletes clàssiques i antigues. Enguany, l’exposició promet sorprendre’ns amb models únics i peces que ens faran viatjar en el temps.

Com arribar a la 25a edició de Motoclàssic?

Si et trobes a prop i estàs pensant a assistir, hi ha diverses opcions de transport que pots considerar, depenent del teu punt de partida. Una de les més populars és el bus de Sitges. Aquesta línia de Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge té diferents parades i horaris amb destinació a Vilanova i la Geltrú.

D’altra banda, si vens des de la Ciutat Comtal, el bus de Barcelona – Vilanova és la teva millor opció. Amb diverses sortides al dia, és una forma directa i còmoda d’arribar a l’esdeveniment.

Així que, per als qui es troben allotjats a Sitges o desitgen fer una parada en aquesta bella ciutat costanera, abans de continuar el seu viatge a la Motoclàssic, BusGarraf és una excel·lent elecció.

No t’ho perdis!

Enguany, la 25a edició promet ser inoblidable. Així que, ja saps, si ets a Barcelona, Sant Pere de Ribes, Sitges o voltants, tens una cita amb la història del motociclisme! Ens veiem allà!

bus Sant Pere de Ribes Sitges

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més