25a edició de Motoclàssic Vilanova i la Geltrú

Spread the love

La 25a edició de Motoclàssic Vilanova i la Geltrú és un esdeveniment que no et pots perdre si ets un apassionat de les motocicletes clàssiques i antigues. Enguany, l’exposició promet sorprendre’ns amb models únics i peces que ens faran viatjar en el temps.

Com arribar a la 25a edició de Motoclàssic?

Si et trobes a prop i estàs pensant a assistir, hi ha diverses opcions de transport que pots considerar, depenent del teu punt de partida. Una de les més populars és el bus de Sitges. Aquesta línia de Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge té diferents parades i horaris amb destinació a Vilanova i la Geltrú.

D’altra banda, si vens des de la Ciutat Comtal, el bus de Barcelona – Vilanova és la teva millor opció. Amb diverses sortides al dia, és una forma directa i còmoda d’arribar a l’esdeveniment.

Així que, per als qui es troben allotjats a Sitges o desitgen fer una parada en aquesta bella ciutat costanera, abans de continuar el seu viatge a la Motoclàssic, BusGarraf és una excel·lent elecció.

No t’ho perdis!

Enguany, la 25a edició promet ser inoblidable. Així que, ja saps, si ets a Barcelona, Sant Pere de Ribes, Sitges o voltants, tens una cita amb la història del motociclisme! Ens veiem allà!

bus Sant Pere de Ribes Sitges

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més