Viatja segur amb BusGarraf i gaudeix del Carnaval

Spread the love

Sabies que el Carnaval de Vilanova està declarat com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional?

El carnaval arriba amb més força que mai, després d’aquests últims anys. Sitges i Vilanova i la Geltrú són l’epicentre del Carnaval a la Costa del Garraf.

Anar en bus a Sitges i Vilanova amb BusGarraf a disfrutar del Carnaval

Per a poder gaudir d’un dels esdeveniments més esperats de l’any, la millor opció per a desplaçar-se fins a aquestes poblacions és BusGarraf, que ofereix l’opció de transport públic més recomanada.

Si viatges en bus des de Barcelona a Vilanova i la Geltrú podràs gaudir del carnaval i descobrir “el Arrivo” de Vilanova, on es rep al “Rei del Carnestoltes A la desfilada nocturna de Sitges podràs admirar el gran desplegament de carrosses, que durant tot un any han estat creant les collas de carnaval. No hauràs de preocupar-te de com arribar, ja que pots optar per viatjar en el bus nocturn Sitges des de Vilanova i Sitges fins a Barcelona durant tots aquests dies.

Amb BusGarraf és fàcil anar en bus a Sitges i Vilanova a gaudir del Carnestoltes

Tant si vas amb amics, parella o família durant aquestes festes, no dubtis a utilitzar el transport públic que facilita BusGarraf, una manera sostenible per a desplaçar-te. Consulta els horaris disponibles en www.busgarraf.cat i només hauràs de gaudir de la “disbauxa”.

No t’ho pots perdre!

bus a sitges para ver el carnaval

Notícies relacionades

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d'un agradable...

llegeix més
Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més