Viatja segur amb BusGarraf i gaudeix del Carnaval

Spread the love

Sabies que el Carnaval de Vilanova està declarat com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional?

El carnaval arriba amb més força que mai, després d’aquests últims anys. Sitges i Vilanova i la Geltrú són l’epicentre del Carnaval a la Costa del Garraf.

Anar en bus a Sitges i Vilanova amb BusGarraf a disfrutar del Carnaval

Per a poder gaudir d’un dels esdeveniments més esperats de l’any, la millor opció per a desplaçar-se fins a aquestes poblacions és BusGarraf, que ofereix l’opció de transport públic més recomanada.

Si viatges en bus des de Barcelona a Vilanova i la Geltrú podràs gaudir del carnaval i descobrir “el Arrivo” de Vilanova, on es rep al “Rei del Carnestoltes A la desfilada nocturna de Sitges podràs admirar el gran desplegament de carrosses, que durant tot un any han estat creant les collas de carnaval. No hauràs de preocupar-te de com arribar, ja que pots optar per viatjar en el bus nocturn Sitges des de Vilanova i Sitges fins a Barcelona durant tots aquests dies.

Amb BusGarraf és fàcil anar en bus a Sitges i Vilanova a gaudir del Carnestoltes

Tant si vas amb amics, parella o família durant aquestes festes, no dubtis a utilitzar el transport públic que facilita BusGarraf, una manera sostenible per a desplaçar-te. Consulta els horaris disponibles en www.busgarraf.cat i només hauràs de gaudir de la “disbauxa”.

No t’ho pots perdre!

bus a sitges para ver el carnaval

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més