8

Viatja segur amb BusGarraf i gaudeix del Carnaval

Spread the love

Sabies que el Carnaval de Vilanova està declarat com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional?

El carnaval arriba amb més força que mai, després d’aquests últims anys. Sitges i Vilanova i la Geltrú són l’epicentre del Carnaval a la Costa del Garraf.

Anar en bus a Sitges i Vilanova amb BusGarraf a disfrutar del Carnaval

Per a poder gaudir d’un dels esdeveniments més esperats de l’any, la millor opció per a desplaçar-se fins a aquestes poblacions és BusGarraf, que ofereix l’opció de transport públic més recomanada.

Si viatges en bus des de Barcelona a Vilanova i la Geltrú podràs gaudir del carnaval i descobrir “el Arrivo” de Vilanova, on es rep al “Rei del Carnestoltes A la desfilada nocturna de Sitges podràs admirar el gran desplegament de carrosses, que durant tot un any han estat creant les collas de carnaval. No hauràs de preocupar-te de com arribar, ja que pots optar per viatjar en el bus nocturn Sitges des de Vilanova i Sitges fins a Barcelona durant tots aquests dies.

Amb BusGarraf és fàcil anar en bus a Sitges i Vilanova a gaudir del Carnestoltes

Tant si vas amb amics, parella o família durant aquestes festes, no dubtis a utilitzar el transport públic que facilita BusGarraf, una manera sostenible per a desplaçar-te. Consulta els horaris disponibles en www.busgarraf.cat i només hauràs de gaudir de la “disbauxa”.

No t’ho pots perdre!

bus a sitges para ver el carnaval

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més