Trasllats en bus a Barcelona des de Sitges, ràpid i segur

Spread the love

Bus Garraf és el nom propi dels trajectes en bus. Un servei ràpid i segur amb el qual moure’s entre diferents punts, sempre amb l’objectiu de connectar els municipis del Garraf amb altres ciutats.

BusGarraf és la millor forma de moure’s en bus de Barcelona a Garraf.

Entre moltes altres línies t’oferim autobusos que cobreixen la línia Sitges-Barcelona i el recorregut al revés, sent l’última o la primera parada de Barcelona, a Gran Via 588. Amb les nostres línies, no sols viatges de manera còmoda, segura i econòmica, sinó que també tenim nombroses sortides amb més freqüència de pas en les hores de més afluència.

Pren nota i para esment als horaris diürns i al bus nocturn que t’oferim. Si has de moure’t de matinada, posem a la teva disposició autobusos amb parada en diferents localitats com Sitges, Sant Pere de Ribes o Les Roquetes.

busgarraf

Notícies relacionades

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d'un agradable...

llegeix més
Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més