Trasllats en bus a Barcelona des de Sitges, ràpid i segur

Spread the love

Bus Garraf és el nom propi dels trajectes en bus. Un servei ràpid i segur amb el qual moure’s entre diferents punts, sempre amb l’objectiu de connectar els municipis del Garraf amb altres ciutats.

BusGarraf és la millor forma de moure’s en bus de Barcelona a Garraf.

Entre moltes altres línies t’oferim autobusos que cobreixen la línia Sitges-Barcelona i el recorregut al revés, sent l’última o la primera parada de Barcelona, a Gran Via 588. Amb les nostres línies, no sols viatges de manera còmoda, segura i econòmica, sinó que també tenim nombroses sortides amb més freqüència de pas en les hores de més afluència.

Pren nota i para esment als horaris diürns i al bus nocturn que t’oferim. Si has de moure’t de matinada, posem a la teva disposició autobusos amb parada en diferents localitats com Sitges, Sant Pere de Ribes o Les Roquetes.

busgarraf

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més