Trasllats en bus a Barcelona des de Sitges, ràpid i segur

Spread the love

Bus Garraf és el nom propi dels trajectes en bus. Un servei ràpid i segur amb el qual moure’s entre diferents punts, sempre amb l’objectiu de connectar els municipis del Garraf amb altres ciutats.

BusGarraf és la millor forma de moure’s en bus de Barcelona a Garraf.

Entre moltes altres línies t’oferim autobusos que cobreixen la línia Sitges-Barcelona i el recorregut al revés, sent l’última o la primera parada de Barcelona, a Gran Via 588. Amb les nostres línies, no sols viatges de manera còmoda, segura i econòmica, sinó que també tenim nombroses sortides amb més freqüència de pas en les hores de més afluència.

Pren nota i para esment als horaris diürns i al bus nocturn que t’oferim. Si has de moure’t de matinada, posem a la teva disposició autobusos amb parada en diferents localitats com Sitges, Sant Pere de Ribes o Les Roquetes.

busgarraf

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més