Trasllats en bus a Barcelona des de Sitges, ràpid i segur

Spread the love

Bus Garraf és el nom propi dels trajectes en bus. Un servei ràpid i segur amb el qual moure’s entre diferents punts, sempre amb l’objectiu de connectar els municipis del Garraf amb altres ciutats.

BusGarraf és la millor forma de moure’s en bus de Barcelona a Garraf.

Entre moltes altres línies t’oferim autobusos que cobreixen la línia Sitges-Barcelona i el recorregut al revés, sent l’última o la primera parada de Barcelona, a Gran Via 588. Amb les nostres línies, no sols viatges de manera còmoda, segura i econòmica, sinó que també tenim nombroses sortides amb més freqüència de pas en les hores de més afluència.

Pren nota i para esment als horaris diürns i al bus nocturn que t’oferim. Si has de moure’t de matinada, posem a la teva disposició autobusos amb parada en diferents localitats com Sitges, Sant Pere de Ribes o Les Roquetes.

busgarraf

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més