8

Trasllats en bus a Barcelona des de Sitges, ràpid i segur

Spread the love

Bus Garraf és el nom propi dels trajectes en bus. Un servei ràpid i segur amb el qual moure’s entre diferents punts, sempre amb l’objectiu de connectar els municipis del Garraf amb altres ciutats.

BusGarraf és la millor forma de moure’s en bus de Barcelona a Garraf.

Entre moltes altres línies t’oferim autobusos que cobreixen la línia Sitges-Barcelona i el recorregut al revés, sent l’última o la primera parada de Barcelona, a Gran Via 588. Amb les nostres línies, no sols viatges de manera còmoda, segura i econòmica, sinó que també tenim nombroses sortides amb més freqüència de pas en les hores de més afluència.

Pren nota i para esment als horaris diürns i al bus nocturn que t’oferim. Si has de moure’t de matinada, posem a la teva disposició autobusos amb parada en diferents localitats com Sitges, Sant Pere de Ribes o Les Roquetes.

busgarraf

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més