Bus interurbà de Sant Pere de Ribes a Sitges

Spread the love

L’empresa BusGarraf, líder a la regió, ofereix un servei de mobilitat de primer nivell, connectant diverses localitats com Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Barcelona.

Qualitat, rapidesa i seguretat són els tres pilars que regeixen la seva missió empresarial i que garanteixen la completa satisfacció i fidelitat dels seus usuaris.

Amb una moderna flota d’autobusos, BusGarraf també es troba compromesa amb la cura i la protecció del medi ambient, complint no sols amb les “normes euro” de reducció d’emissions de gasos, sinó també aportant des de la reciclatge d’olis i productes de neteja.

Bus Sant Pere de Ribes Sitges

La connexió entre Sant Pere de Ribes a Sitges és una de les tantes línies i traçats que l’empresa ofereix en tota la zona, garantint una àmplia cobertura, a més, amb el bus nocturn Barcelona, bus Sitges i bus Barcelona Vilanova.

Així, els usuaris compten amb el suport d’una companyia enfocada a facilitar el seu trasllat entre les diferents localitats de la regió. Pots consultar i fins i tot descarregar el recorregut i els horaris d’aquest servei nocturn en la nostra web aquí.

Notícies relacionades

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més
Vine a gaudir de la Fira d’Abril, a Barcelona

Vine a gaudir de la Fira d’Abril, a Barcelona

La Fira d'Abril de Barcelona és un esdeveniment que celebra la cultura andalusa en terres catalanes. Encara que és originària de Sevilla, aquesta fira se celebra també a Barcelona, atraient a milers de persones cada any. Els visitants poden gaudir d'espectacles de...

llegeix més