Bus interurbà de Sant Pere de Ribes a Sitges

Spread the love

L’empresa BusGarraf, líder a la regió, ofereix un servei de mobilitat de primer nivell, connectant diverses localitats com Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Barcelona.

Qualitat, rapidesa i seguretat són els tres pilars que regeixen la seva missió empresarial i que garanteixen la completa satisfacció i fidelitat dels seus usuaris.

Amb una moderna flota d’autobusos, BusGarraf també es troba compromesa amb la cura i la protecció del medi ambient, complint no sols amb les “normes euro” de reducció d’emissions de gasos, sinó també aportant des de la reciclatge d’olis i productes de neteja.

Bus Sant Pere de Ribes Sitges

La connexió entre Sant Pere de Ribes a Sitges és una de les tantes línies i traçats que l’empresa ofereix en tota la zona, garantint una àmplia cobertura, a més, amb el bus nocturn Barcelona, bus Sitges i bus Barcelona Vilanova.

Així, els usuaris compten amb el suport d’una companyia enfocada a facilitar el seu trasllat entre les diferents localitats de la regió. Pots consultar i fins i tot descarregar el recorregut i els horaris d’aquest servei nocturn en la nostra web aquí.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més