Bus interurbà de Sant Pere de Ribes a Sitges

Spread the love

L’empresa BusGarraf, líder a la regió, ofereix un servei de mobilitat de primer nivell, connectant diverses localitats com Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Barcelona.

Qualitat, rapidesa i seguretat són els tres pilars que regeixen la seva missió empresarial i que garanteixen la completa satisfacció i fidelitat dels seus usuaris.

Amb una moderna flota d’autobusos, BusGarraf també es troba compromesa amb la cura i la protecció del medi ambient, complint no sols amb les “normes euro” de reducció d’emissions de gasos, sinó també aportant des de la reciclatge d’olis i productes de neteja.

Bus Sant Pere de Ribes Sitges

La connexió entre Sant Pere de Ribes a Sitges és una de les tantes línies i traçats que l’empresa ofereix en tota la zona, garantint una àmplia cobertura, a més, amb el bus nocturn Barcelona, bus Sitges i bus Barcelona Vilanova.

Així, els usuaris compten amb el suport d’una companyia enfocada a facilitar el seu trasllat entre les diferents localitats de la regió. Pots consultar i fins i tot descarregar el recorregut i els horaris d’aquest servei nocturn en la nostra web aquí.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més