8

Bus interurbà de Sant Pere de Ribes a Sitges

Spread the love

L’empresa BusGarraf, líder a la regió, ofereix un servei de mobilitat de primer nivell, connectant diverses localitats com Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Barcelona.

Qualitat, rapidesa i seguretat són els tres pilars que regeixen la seva missió empresarial i que garanteixen la completa satisfacció i fidelitat dels seus usuaris.

Amb una moderna flota d’autobusos, BusGarraf també es troba compromesa amb la cura i la protecció del medi ambient, complint no sols amb les “normes euro” de reducció d’emissions de gasos, sinó també aportant des de la reciclatge d’olis i productes de neteja.

Bus Sant Pere de Ribes Sitges

La connexió entre Sant Pere de Ribes a Sitges és una de les tantes línies i traçats que l’empresa ofereix en tota la zona, garantint una àmplia cobertura, a més, amb el bus nocturn Barcelona, bus Sitges i bus Barcelona Vilanova.

Així, els usuaris compten amb el suport d’una companyia enfocada a facilitar el seu trasllat entre les diferents localitats de la regió. Pots consultar i fins i tot descarregar el recorregut i els horaris d’aquest servei nocturn en la nostra web aquí.

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més