BusGarraf, consulta els horaris de totes les nostres línies.

Spread the love

A BusGarraf no només oferim un servei d’autobusos amb els quals pots viatjar entre diferents localitzacions i Barcelona, sinó que també oferim la comoditat de tots els nostres viatgers. Hem posat una gran obstinació a facilitar qualsevol tipus de cerca relacionada amb els nostres autobusos, línies i horaris.

 

 

Consultar de manera senzilla qualsevol horari a la web

 

 

En la nostra política empresarial l’eficiència és un dels aspectes sobre els quals posem el focus. No solament volem donar el servei més puntual, segur i versàtil, sinó que els nostres viatgers puguin consultar qualsevol dada en qüestió de segons i des de qualsevol lloc.

 

 

Així, únicament hauràs de clickar, en el menú principal, la pestanya de “Línies” i seleccionar la ruta en la qual desitges viatjar. Consulta o descàrrega els horaris i trajectes disponibles aquí.

 

 

Si necessites sortir des de Sitges i cerques un trajecte de bus Aeroport Barcelona pots anar còmodament des de Sitges o si el precises des de Vilanova i la geltrú cap a l’Aeroport, en aquest cas hauries de triar el trajecte “Vilanova i la geltrú – Roquetas – Sitges – Aeroport”. Recorda que també pots descarregar el trajecte des de la web en un pdf i imprimir-lo.

 

 

En qüestió de segons tindràs el llistat de la ruta i els horaris d’aquesta línia per al dia que desitgis viatjar.

 

 

A BusGarraf volem oferir-te la informació de manera que viatjar sigui una tasca fàcil i còmoda.

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d'un agradable...

llegeix més
Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més