8

BusGarraf, consulta els horaris de totes les nostres línies.

Spread the love

A BusGarraf no només oferim un servei d’autobusos amb els quals pots viatjar entre diferents localitzacions i Barcelona, sinó que també oferim la comoditat de tots els nostres viatgers. Hem posat una gran obstinació a facilitar qualsevol tipus de cerca relacionada amb els nostres autobusos, línies i horaris.

 

 

Consultar de manera senzilla qualsevol horari a la web

 

 

En la nostra política empresarial l’eficiència és un dels aspectes sobre els quals posem el focus. No solament volem donar el servei més puntual, segur i versàtil, sinó que els nostres viatgers puguin consultar qualsevol dada en qüestió de segons i des de qualsevol lloc.

 

 

Així, únicament hauràs de clickar, en el menú principal, la pestanya de “Línies” i seleccionar la ruta en la qual desitges viatjar. Consulta o descàrrega els horaris i trajectes disponibles aquí.

 

 

Si necessites sortir des de Sitges i cerques un trajecte de bus Aeroport Barcelona pots anar còmodament des de Sitges o si el precises des de Vilanova i la geltrú cap a l’Aeroport, en aquest cas hauries de triar el trajecte “Vilanova i la geltrú – Roquetas – Sitges – Aeroport”. Recorda que també pots descarregar el trajecte des de la web en un pdf i imprimir-lo.

 

 

En qüestió de segons tindràs el llistat de la ruta i els horaris d’aquesta línia per al dia que desitgis viatjar.

 

 

A BusGarraf volem oferir-te la informació de manera que viatjar sigui una tasca fàcil i còmoda.

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més