BusGarraf, consulta els horaris de totes les nostres línies.

Spread the love

A BusGarraf no només oferim un servei d’autobusos amb els quals pots viatjar entre diferents localitzacions i Barcelona, sinó que també oferim la comoditat de tots els nostres viatgers. Hem posat una gran obstinació a facilitar qualsevol tipus de cerca relacionada amb els nostres autobusos, línies i horaris.

 

 

Consultar de manera senzilla qualsevol horari a la web

 

 

En la nostra política empresarial l’eficiència és un dels aspectes sobre els quals posem el focus. No solament volem donar el servei més puntual, segur i versàtil, sinó que els nostres viatgers puguin consultar qualsevol dada en qüestió de segons i des de qualsevol lloc.

 

 

Així, únicament hauràs de clickar, en el menú principal, la pestanya de “Línies” i seleccionar la ruta en la qual desitges viatjar. Consulta o descàrrega els horaris i trajectes disponibles aquí.

 

 

Si necessites sortir des de Sitges i cerques un trajecte de bus Aeroport Barcelona pots anar còmodament des de Sitges o si el precises des de Vilanova i la geltrú cap a l’Aeroport, en aquest cas hauries de triar el trajecte “Vilanova i la geltrú – Roquetas – Sitges – Aeroport”. Recorda que també pots descarregar el trajecte des de la web en un pdf i imprimir-lo.

 

 

En qüestió de segons tindràs el llistat de la ruta i els horaris d’aquesta línia per al dia que desitgis viatjar.

 

 

A BusGarraf volem oferir-te la informació de manera que viatjar sigui una tasca fàcil i còmoda.

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més