Primavera Sound Barcelona 2023.

Spread the love

Si ja tens les entrades per a gaudir del Primavera Sound 2023, pots relaxar-te i esperar sense més preocupacions a que arribi la data de l’esdeveniment. BusGarraf et porta fins un dels festivals de música més importants del món des de qualsevol punt de la regió.

Línies d’autobús disponibles

BusGarraf serà el teu aliat en trasllats durant el Primavera Sound 2023, que se celebrarà des del 29 de maig al 4 de juny en el Parc del Fòrum de Barcelona: comptem amb quatre línies que et portaran al centre de Barcelona des d’allà on et trobis. Mira les opcions i tria la més convenient per a tu:

Bus e15.2

Des de Vilanova i la Geltrú la millor alternativa és el bus e15.2. Pots utilitzar-lo a les 12:50h a la Plaça Eduard Maristany i arribaràs al Palau Real, a Barcelona, a les 13:53h. Així tindràs temps per a fer la connexió amb la línia 3 del metre fins a l’estació Passeig de Gràcia i des d’allí combinar amb la línia L4.

Bus e16

Si surts de Les Roquetes has d’agafar la línia e16 que té sortida a les 12:55h des de l’avinguda Catalunya i arriba a les 13:55h a Plaça Espanya. Des d’allí pots connectar amb la L3 del metro arribant a Passeig de Gràcia, i després fer la combinació amb la L4 que et deixarà al Maresme Fòrum.

Bus e15.1

Una altra opció, si surts de Vilanova i la Geltrú, és el bus e15.1 que et porta en una hora des de la Plaça Eduard Maristany fins a Plaça Espanya, a Barcelona, per a combinar amb el metro com hem indicat anteriorment..

Bus e.14

I com última opció, si surts de Sant Pere de Ribes, també tens a disposició la línia e.14 per a fer el recorregut fins a Plaça Espanya amb connexió al metro, L3 i L4.

Bus nocturno Barcelona

Quan acabi el festival, pots tornar còmode i segur amb el bus nocturn Barcelona aprofitant les freqüències que recorren la regió durant la matinada.

bus nocturno barcelona

Notícies relacionades

Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més
Assisteix al ‘Calafell Fire Festival’, amb BusGarraf

Assisteix al ‘Calafell Fire Festival’, amb BusGarraf

En el municipi de Calafell, situat a la província de Tarragona, se celebra el "Calafell Fire Festival". Es tracta d'un festival de foc on els protagonistes són les diferents agrupacions que realitzaran l'encesa. Amb les línies regulars de BusGarraf, desplaça't fins a...

llegeix més
Explorant l’encantadora Costa del Garraf

Explorant l’encantadora Costa del Garraf

Situada a la província de Barcelona, trobem la Costa del Garraf, formada per municipis com Sant Pere de Ribes, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sitges, entre altres. Amb les seves platges de sorra fina i aigües cristal·lines, aquest destí és ideal per a descansar i...

llegeix més