Primavera Sound Barcelona 2023.

Spread the love

Si ja tens les entrades per a gaudir del Primavera Sound 2023, pots relaxar-te i esperar sense més preocupacions a que arribi la data de l’esdeveniment. BusGarraf et porta fins un dels festivals de música més importants del món des de qualsevol punt de la regió.

Línies d’autobús disponibles

BusGarraf serà el teu aliat en trasllats durant el Primavera Sound 2023, que se celebrarà des del 29 de maig al 4 de juny en el Parc del Fòrum de Barcelona: comptem amb quatre línies que et portaran al centre de Barcelona des d’allà on et trobis. Mira les opcions i tria la més convenient per a tu:

Bus e15.2

Des de Vilanova i la Geltrú la millor alternativa és el bus e15.2. Pots utilitzar-lo a les 12:50h a la Plaça Eduard Maristany i arribaràs al Palau Real, a Barcelona, a les 13:53h. Així tindràs temps per a fer la connexió amb la línia 3 del metre fins a l’estació Passeig de Gràcia i des d’allí combinar amb la línia L4.

Bus e16

Si surts de Les Roquetes has d’agafar la línia e16 que té sortida a les 12:55h des de l’avinguda Catalunya i arriba a les 13:55h a Plaça Espanya. Des d’allí pots connectar amb la L3 del metro arribant a Passeig de Gràcia, i després fer la combinació amb la L4 que et deixarà al Maresme Fòrum.

Bus e15.1

Una altra opció, si surts de Vilanova i la Geltrú, és el bus e15.1 que et porta en una hora des de la Plaça Eduard Maristany fins a Plaça Espanya, a Barcelona, per a combinar amb el metro com hem indicat anteriorment..

Bus e.14

I com última opció, si surts de Sant Pere de Ribes, també tens a disposició la línia e.14 per a fer el recorregut fins a Plaça Espanya amb connexió al metro, L3 i L4.

Bus nocturno Barcelona

Quan acabi el festival, pots tornar còmode i segur amb el bus nocturn Barcelona aprofitant les freqüències que recorren la regió durant la matinada.

bus nocturno barcelona

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més