Escull una de les nostres rutes per viatjar en la Segona Pasqua

Spread the love

El dilluns 5 de juny es celebra la Segona Pasqua o Pentecosta, en diversos punts de Catalunya i BusGarraf serà el teu aliat per a arribar ràpid, còmode i segur a totes les activitats que tindran lloc durant aquest dia tan especial per a la regió.

Aquesta festivitat, que es celebra al cinquantè dia després del diumenge de Resurrecció, es va posposar una setmana pel fet que aquest any coincidia amb les eleccions municipals.

Des d’aviat, podràs arribar a qualsevol de les festivitats de la població que triïs gràcies als serveis de BusGarraf

Bus Sant Pere de Ribes Sitges

Amb les diferents línies de BusGarraf pots moure’t lliurement a través de la regió. Sempre tindràs una parada d’autobús a prop per a gaudir la Segona Pasqua al màxim. Per exemple, el bus Sant Pere de Ribes Sitges et permet connectar totes dues localitats en pocs minuts i amb una àmplia disponibilitat d’horaris.

Bus Barcelona Vilanova

També pots viatjar entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú, o viceversa, amb les línies e15.1 i e15.2. Ambdues ofereixen múltiples freqüències entre les 05:30h i les 23:10h, a més d’un extens llistat de parades disponibles per a què puguis triar la que més et convingui. Descàrrega els horaris aquí del e15.1 e15.2

Viatja segur amb BusGarraf

La millor manera de gaudir al màxim de les activitats durant el Dilluns de Pentecosta és aprofitant les connexions, horaris i freqüències de BusGarraf. Així, no sols arribaràs sense contratemps, sinó que també viatjaràs de manera confortable i segura.

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més