Com arribar a la Fira d’estoc de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Aquest 2 de setembre, a la Plaça de la Vila es durà a terme l’esperada Fira “Fora Stocks” de Vilanova i la Geltrú. Sabem l’emocionant que és aquesta fira, ja que és una oportunitat de poder comprar gènere de fi de temporada, a bon preu.

Per què viatjar amb BusGarraf?

A BusGarraf, oferim un servei de transport d’alta qualitat, complint amb totes les normatives i disposicions vigents. Els nostres autocars estan equipats amb totes les comoditats, per assegurar-te un viatge plaent i segur.

Si vols aprofitar totes les ofertes que ofereix la Fira “Fora Stocks” et recomanem arribar d’hora. Aquí et detallem les millors maneres d’arribar sense complicacions.

Tria el Bus Barcelona Vilanova de BusGarraf

Si et trobes a Barcelona, el bus Barcelona Vilanova és la teva millor opció. Per arribar a Vilanova i la Geltrú, posem a la teva disposició les línies e15.1 i e15.2. Els nostres autocars estan equipats per oferir un servei de qualitat, complint totes les disposicions vigents.

Descarrega la línia e15.1 aquí

Descarrega la línia e15.2 aquí

Així que, no t’ho perdis. Marca el 2 de setembre al teu calendari.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

A l'encantadora comarca del Garraf, la qual es troba envoltada per les càlides aigües del mar Mediterrani, trobem ciutats com, per exemple, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, així com Vilanova i la Geltrú. Pots desplaçar-te, còmodament, fins a aquestes...

llegeix més