Com arribar a la Fira d’estoc de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Aquest 2 de setembre, a la Plaça de la Vila es durà a terme l’esperada Fira “Fora Stocks” de Vilanova i la Geltrú. Sabem l’emocionant que és aquesta fira, ja que és una oportunitat de poder comprar gènere de fi de temporada, a bon preu.

Per què viatjar amb BusGarraf?

A BusGarraf, oferim un servei de transport d’alta qualitat, complint amb totes les normatives i disposicions vigents. Els nostres autocars estan equipats amb totes les comoditats, per assegurar-te un viatge plaent i segur.

Si vols aprofitar totes les ofertes que ofereix la Fira “Fora Stocks” et recomanem arribar d’hora. Aquí et detallem les millors maneres d’arribar sense complicacions.

Tria el Bus Barcelona Vilanova de BusGarraf

Si et trobes a Barcelona, el bus Barcelona Vilanova és la teva millor opció. Per arribar a Vilanova i la Geltrú, posem a la teva disposició les línies e15.1 i e15.2. Els nostres autocars estan equipats per oferir un servei de qualitat, complint totes les disposicions vigents.

Descarrega la línia e15.1 aquí

Descarrega la línia e15.2 aquí

Així que, no t’ho perdis. Marca el 2 de setembre al teu calendari.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més