Com arribar a la Fira d’estoc de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Aquest 2 de setembre, a la Plaça de la Vila es durà a terme l’esperada Fira “Fora Stocks” de Vilanova i la Geltrú. Sabem l’emocionant que és aquesta fira, ja que és una oportunitat de poder comprar gènere de fi de temporada, a bon preu.

Per què viatjar amb BusGarraf?

A BusGarraf, oferim un servei de transport d’alta qualitat, complint amb totes les normatives i disposicions vigents. Els nostres autocars estan equipats amb totes les comoditats, per assegurar-te un viatge plaent i segur.

Si vols aprofitar totes les ofertes que ofereix la Fira “Fora Stocks” et recomanem arribar d’hora. Aquí et detallem les millors maneres d’arribar sense complicacions.

Tria el Bus Barcelona Vilanova de BusGarraf

Si et trobes a Barcelona, el bus Barcelona Vilanova és la teva millor opció. Per arribar a Vilanova i la Geltrú, posem a la teva disposició les línies e15.1 i e15.2. Els nostres autocars estan equipats per oferir un servei de qualitat, complint totes les disposicions vigents.

Descarrega la línia e15.1 aquí

Descarrega la línia e15.2 aquí

Així que, no t’ho perdis. Marca el 2 de setembre al teu calendari.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més