Com arribar a la Fira d’estoc de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Aquest 2 de setembre, a la Plaça de la Vila es durà a terme l’esperada Fira “Fora Stocks” de Vilanova i la Geltrú. Sabem l’emocionant que és aquesta fira, ja que és una oportunitat de poder comprar gènere de fi de temporada, a bon preu.

Per què viatjar amb BusGarraf?

A BusGarraf, oferim un servei de transport d’alta qualitat, complint amb totes les normatives i disposicions vigents. Els nostres autocars estan equipats amb totes les comoditats, per assegurar-te un viatge plaent i segur.

Si vols aprofitar totes les ofertes que ofereix la Fira “Fora Stocks” et recomanem arribar d’hora. Aquí et detallem les millors maneres d’arribar sense complicacions.

Tria el Bus Barcelona Vilanova de BusGarraf

Si et trobes a Barcelona, el bus Barcelona Vilanova és la teva millor opció. Per arribar a Vilanova i la Geltrú, posem a la teva disposició les línies e15.1 i e15.2. Els nostres autocars estan equipats per oferir un servei de qualitat, complint totes les disposicions vigents.

Descarrega la línia e15.1 aquí

Descarrega la línia e15.2 aquí

Així que, no t’ho perdis. Marca el 2 de setembre al teu calendari.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més