25a edició de Motoclàssic Vilanova i la Geltrú

Spread the love

La 25a edició de Motoclàssic Vilanova i la Geltrú és un esdeveniment que no et pots perdre si ets un apassionat de les motocicletes clàssiques i antigues. Enguany, l’exposició promet sorprendre’ns amb models únics i peces que ens faran viatjar en el temps.

Com arribar a la 25a edició de Motoclàssic?

Si et trobes a prop i estàs pensant a assistir, hi ha diverses opcions de transport que pots considerar, depenent del teu punt de partida. Una de les més populars és el bus de Sitges. Aquesta línia de Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge té diferents parades i horaris amb destinació a Vilanova i la Geltrú.

D’altra banda, si vens des de la Ciutat Comtal, el bus de Barcelona – Vilanova és la teva millor opció. Amb diverses sortides al dia, és una forma directa i còmoda d’arribar a l’esdeveniment.

Així que, per als qui es troben allotjats a Sitges o desitgen fer una parada en aquesta bella ciutat costanera, abans de continuar el seu viatge a la Motoclàssic, BusGarraf és una excel·lent elecció.

No t’ho perdis!

Enguany, la 25a edició promet ser inoblidable. Així que, ja saps, si ets a Barcelona, Sant Pere de Ribes, Sitges o voltants, tens una cita amb la història del motociclisme! Ens veiem allà!

bus Sant Pere de Ribes Sitges

Notícies relacionades

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

A l'encantadora comarca del Garraf, la qual es troba envoltada per les càlides aigües del mar Mediterrani, trobem ciutats com, per exemple, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, així com Vilanova i la Geltrú. Pots desplaçar-te, còmodament, fins a aquestes...

llegeix més