Pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes

Spread the love

La màgia de Nadal torna a cobrar vida amb representacions captivadores i personatges entranyables, com és la del pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes. Vine a aquesta localitat, amb BusGarraf.  

Viu amb BusGarraf una recreació emocionant

Tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre, a la masia El Mur, on es realitzaran les representacions. El pessebre vivent et submergirà en l’essència de l’esperit nadalenc, convertint-se en una experiència inoblidable per a famílies i visitants de totes les edats. La calidesa de la llum de les torxes ens acompanyarà en aquesta representació, mentre els actors donen vida a personatges bíblics, com Maria, Josep i els tres Reis Mags.  

Aquest pessebre vivent no sols celebra la tradició, sinó que també destaca l’esforç col·laborador de la comunitat per preservar i compartir la riquesa cultural que encarna el Nadal.

Desplaça’t a Sant Pere de Ribes amb BusGarraf

BusGarraf posa a la teva disposició la línia d’autobús e.14, que et portarà fins a Sant Pere de Ribes. També pots consultar els nostres horaris i parades a la pàgina web. Aprofita aquests dies i no t’ho perdis; i gaudeix del viatge amb autobús amb BusGarraf. 

Notícies relacionades

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

A l'encantadora comarca del Garraf, la qual es troba envoltada per les càlides aigües del mar Mediterrani, trobem ciutats com, per exemple, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, així com Vilanova i la Geltrú. Pots desplaçar-te, còmodament, fins a aquestes...

llegeix més