Pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes

Spread the love

La màgia de Nadal torna a cobrar vida amb representacions captivadores i personatges entranyables, com és la del pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes. Vine a aquesta localitat, amb BusGarraf.  

Viu amb BusGarraf una recreació emocionant

Tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre, a la masia El Mur, on es realitzaran les representacions. El pessebre vivent et submergirà en l’essència de l’esperit nadalenc, convertint-se en una experiència inoblidable per a famílies i visitants de totes les edats. La calidesa de la llum de les torxes ens acompanyarà en aquesta representació, mentre els actors donen vida a personatges bíblics, com Maria, Josep i els tres Reis Mags.  

Aquest pessebre vivent no sols celebra la tradició, sinó que també destaca l’esforç col·laborador de la comunitat per preservar i compartir la riquesa cultural que encarna el Nadal.

Desplaça’t a Sant Pere de Ribes amb BusGarraf

BusGarraf posa a la teva disposició la línia d’autobús e.14, que et portarà fins a Sant Pere de Ribes. També pots consultar els nostres horaris i parades a la pàgina web. Aprofita aquests dies i no t’ho perdis; i gaudeix del viatge amb autobús amb BusGarraf. 

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més