Celebra la revetlla de Sant Joan, amb BusGarraf

Spread the love

La revetlla de Sant Joan és una tradició celebrada en tot el territori català de diverses maneres, però sempre amb un element en comú, el foc. En la nit, s’encenen fogueres en companyia de veïns, familiars o amics, en les places, carrers i platges dels municipis.

On celebrar la nit de Sant Joan 

La revetlla de Sant Joan té lloc la nit del 23 al 24 de juny, per a commemorar el solstici d’estiu. En aquesta celebració, el foc és el protagonista indiscutible i, a més de les fogueres, la pirotècnia també cobra un paper destacat. Gastronòmicament, en aquest dia es gaudeix de la tradicional coca de Sant Joan

Alguns dels municipis més destacats per a celebrar la revetlla de Sant Joan a Catalunya són: Barcelona, Tarragona i Valls. A Barcelona, l’arribada de la flama del Canigó inicia revetlles i espectacles pirotècnics. Tarragona ofereix un espectacle impressionant amb la Cercavila de Foc. Valls celebra la seva Festa Major de Sant Joan amb una gran quantitat d’actes, com, per exemple, el ball de sardanes i l’actuació de la colla castellera Xiquets de Valls. 

Desplaça’t amb BusGarraf

Si celebraràs Sant Joan, tingues en compte que pots desplaçar-te entre municipis amb les línies regulars de BusGarraf. Durant la nit, tens a la teva disposició l’autobús nocturn de Barcelona amb parada a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Olèrdola i Vilafranca del Penedès. Consulta la nostra pàgina web per a conèixer tots els horaris. para conocer todos los horarios.

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més