Descobreix el Garraf en un cap de setmana 

Spread the love

A pocs quilòmetres de Barcelona, trobem la comarca del Garraf amb el seu encant mediterrani, les seves muntanyes, vins i gastronomia. A continuació, et recomanem una petita guia per localitats com Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges i Cubelles, perquè gaudis d’una escapada aquest cap de setmana. Planifica el teu viatge amb BusGarraf. 

Per on començar? 

Com a primera opció, et proposem que visitis Sant Pere de Ribes i que coneguis els seus cellers, ja que el vi d’aquesta població és molt característic de la zona, a causa del terreny on es troben les seves vinyes. Tindràs l’oportunitat de degustar-ho a la Torre del Veguer, catalogada com un monument històric; en el Celler Vega de Ribes, on ofereixen cursos sobre aquesta tipologia; o bé en el Celler Puig Batet, que ofereix un maridatge amb productes locals. 

La Costa del Garraf compta amb fins a 25 km de platges i cales singulars. La Platja Terramar és una de les precioses platges de Sitges, considerada una de les més grans de la zona i un lloc perfecte per a nedar i bronzejar-se sota el sol. La Platja de Ribes Roges, de Vilanova i la Geltrú, es caracteritza per la seva sorra fina i la imponent bellesa de Pasífae, una escultura que encapçala el paisatge costaner. Finalment, parlarem de la Cala del Gat, de Sitges, a la qual es pot accedir directament des del Parc Natural del Garraf. Aquí podràs banyar-te entre aigües clares i relaxar-te amb la serenitat que desprèn aquest lloc. 

Finalment, degusta la gastronomia local marcada per la cultura marinera, ja sigui en un restaurant on provar un plat tradicional, com el Restaurant El Peixet, situat en el passeig marítim de Cubelles, o en un quiosquet a peu de platja, com, per exemple, el Xiringuito Miramar, que es troba a la platja de Sant Gervasi, a Vilanova i la Geltrú

Viatja fins al Garraf 

Si t’han entrat ganes de visitar aquests magnífics llocs, fes les maletes i viatja amb BusGarraf. Desplaça’t de manera sostenible i pràctica amb autobús, des de municipis com Barcelona, Sitges, Tarragona, El Vendrell, entre altres. Anticipa’t i consulta en la nostra pàgina web les línies fins al teu destí, com, per exemple, les de Sant Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona, Sitges – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – El Vendrell i Vilanova i la Geltrú – Tarragona, entre altres.

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més