Aparca el cotxe i estalvia amb BusGarraf.

Spread the love

A BusGarraf oferim un servei de qualitat. Proporcionem solucions de desplaçament que s’adapten a les necessitats dels viatgers. Tenim un transport segur per a tota mena d’esdeveniments: viatges, excursions, noces i congressos. També fem trasllats a l’aeroport que resulten molt pràctics si necessites agafar un vol.

El bus, una altra alternativa de mobilitat

Oferim un extens catàleg de serveis de transport. Som presents en tota mena d’esdeveniments, presentant solucions per a gestionar el desplaçament diari dels treballadors en les empreses portant-los còmodament en bus a l’aeroport de Barcelona , o acompanyant als convidats de la celebració fins al lloc indicat.

Però els nostres serveis no només poden ajudar-te en dates assenyalades, també t’aporten confort en el dia a dia. Deix el teu cotxe aparcat al garatge. Redueix el consum de gasolina i estalvia diners a llarg termini. Experimenta els beneficis d’un desplaçament còmode i pràctic.

Tria un dels nostres trajectes de dia o el bus nocturn Barcelona , gaudeix del recorregut amb autobús i oblida’t de l’estrès al volant.

Per tant, a BusGarraf pots trobar un transport segur i adaptat a les teves necessitats. Estem permanentment compromesos amb la cerca de l’excel·lència. Per això, facilitem el desplaçament per carretera als habitants i visitants de les localitats del Garraf.

bus nocturno barcelona

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més