8

Aparca el cotxe i estalvia amb BusGarraf.

Spread the love

A BusGarraf oferim un servei de qualitat. Proporcionem solucions de desplaçament que s’adapten a les necessitats dels viatgers. Tenim un transport segur per a tota mena d’esdeveniments: viatges, excursions, noces i congressos. També fem trasllats a l’aeroport que resulten molt pràctics si necessites agafar un vol.

El bus, una altra alternativa de mobilitat

Oferim un extens catàleg de serveis de transport. Som presents en tota mena d’esdeveniments, presentant solucions per a gestionar el desplaçament diari dels treballadors en les empreses portant-los còmodament en bus a l’aeroport de Barcelona , o acompanyant als convidats de la celebració fins al lloc indicat.

Però els nostres serveis no només poden ajudar-te en dates assenyalades, també t’aporten confort en el dia a dia. Deix el teu cotxe aparcat al garatge. Redueix el consum de gasolina i estalvia diners a llarg termini. Experimenta els beneficis d’un desplaçament còmode i pràctic.

Tria un dels nostres trajectes de dia o el bus nocturn Barcelona , gaudeix del recorregut amb autobús i oblida’t de l’estrès al volant.

Per tant, a BusGarraf pots trobar un transport segur i adaptat a les teves necessitats. Estem permanentment compromesos amb la cerca de l’excel·lència. Per això, facilitem el desplaçament per carretera als habitants i visitants de les localitats del Garraf.

bus nocturno barcelona

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més