BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Spread the love

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure’t per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les seves diverses línies d’autobús. En aquest article, et mostrarem totes les opcions disponibles i els seus horaris perquè puguis planificar els teus desplaçaments sense problemes.

Per a començar, si necessites desplaçar-te des de Barcelona fins a Vilanova i la Geltrú, has d’agafar el bus Barcelona Vilanova (bus e15.1), que connecta totes dues ciutats. És important comentar que els horaris poden variar segons la temporada, per la qual cosa et recomanem visitar la pàgina web de BusGarraf per a conèixer els horaris actualitzats.

La línia E15.1, com hem esmentat anteriorment, connecta diverses ciutats i fa parades en llocs clau com la Plaça Espanya, un dels llocs més emblemàtics de Barcelona, i La Campana, un lloc històric i turístic molt concorregut.

A més, també realitza una parada en Gran Via 2, un centre comercial molt popular a l’Hospitalet de Llobregat, perfecte per a una tarda de compres.

És important tenir en compte que els viatges de BusGarraf no solen ser més llargs d’una hora i mitja, per la qual cosa no és necessari preocupar-se per consells sobre viatges llargs. Des d’aquí, sempre aconsellem consultar los horarios d’aquesta línia per a no perdre’t cap connexió.

Visita la nostra web per a conèixer més detalls i horaris actualitzats. Bon viatge!

busfgarraf

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més