BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Spread the love

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure’t per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les seves diverses línies d’autobús. En aquest article, et mostrarem totes les opcions disponibles i els seus horaris perquè puguis planificar els teus desplaçaments sense problemes.

Per a començar, si necessites desplaçar-te des de Barcelona fins a Vilanova i la Geltrú, has d’agafar el bus Barcelona Vilanova (bus e15.1), que connecta totes dues ciutats. És important comentar que els horaris poden variar segons la temporada, per la qual cosa et recomanem visitar la pàgina web de BusGarraf per a conèixer els horaris actualitzats.

La línia E15.1, com hem esmentat anteriorment, connecta diverses ciutats i fa parades en llocs clau com la Plaça Espanya, un dels llocs més emblemàtics de Barcelona, i La Campana, un lloc històric i turístic molt concorregut.

A més, també realitza una parada en Gran Via 2, un centre comercial molt popular a l’Hospitalet de Llobregat, perfecte per a una tarda de compres.

És important tenir en compte que els viatges de BusGarraf no solen ser més llargs d’una hora i mitja, per la qual cosa no és necessari preocupar-se per consells sobre viatges llargs. Des d’aquí, sempre aconsellem consultar los horarios d’aquesta línia per a no perdre’t cap connexió.

Visita la nostra web per a conèixer més detalls i horaris actualitzats. Bon viatge!

busfgarraf

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més