BusGarraf et porta a ballar sardanes a Sant Pere de Ribes

Spread the love

Enguany, tens una cita el 28 de juliol a Sant Pere de Ribes. BusGarraf, el teu transport de confiança t’acosta a l’essència catalana, a través de la dansa tradicional: les Sardanes. Aquest esdeveniment es realitzarà a la Plaça Marcer. No perdis l’oportunitat de gaudir d’un dia en família o amb els teus amics.

Viatja amb BusGarraf: un servei de qualitat i confort

Vols saber com arribar a Sant Pere de Ribes des de Barcelona? Bus Barcelona Vilanova és la teva millor opció. En BusGarraf disposem d’una gran varietat d’autocars per cobrir les teves necessitats de transport públic. Només has de pujar-te, i nosaltres ens encarreguem de la resta.

No et perdis la nit: Coneix el nostre bus nocturn

Si ets dels quals prefereix la nit per gaudir dels festejos, tenim bones notícies per a tu. Amb Bus Nocturn Barcelona podràs gaudir d’una jornada festiva nocturna. Els nostres autobusos estan equipats per oferir-te un servei de qualitat, complint amb totes les normatives vigents.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

Autobús E14: Connecta’t amb la tradició catalana

La línia Bus E14 de BusGarraf et porta directe a Sant Pere de Ribes. Imagina arribar a temps per a les primeres notes de les cobles, la música que acompanya les sardanes. Sent-te part de la història i tradició catalana.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

Deixa’t portar per BusGarraf i experimenta l’autèntica cultura catalana a Sant Pere de Ribes aquest 28 de juliol.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més