BusGarraf et porta fins a Barcelona perquè visitis el recinte de Montjuïc

Spread the love

La muntanya de Montjuïc de Barcelona és un puig en la qual trobem infinitats de jardins, museus i restes arquitectòniques, fruit de les olimpíades del 1992. Es considera un dels pulmons de la ciutat i el punt de trobada perfecta per a aquells els qui volen gaudir d’activitats a l’aire lliure.

Imprescindibles per a visitar Montjuïc

Amb una altura aproximada de 185 metres, aquest paradís natural ens ofereix una increïble panoràmica a la capital catalana. Sens dubte un imprescindible per a visitar és el Castell de Montjuïc, situat en el cim i, per tant, oferint-nos les millors vistes. També, no pots perdre’t l’Anella Olímpica, el conjunt d’instal·lacions esportives que van ser construïdes per als Jocs Olímpics de Barcelona en 1992.

A més, en aquest lloc trobaràs infinitat de zones verdes on gaudir de la naturalesa. Alguns dels jardins més emblemàtics són el Jardí Botànic Històric, Jardí Botànic de Barcelona i Jardins de Laribal.

Desplaça’t fins a Barcelona

Per a arribar còmodament a Barcelona, BusGarraf posa a la teva disposició els seus serveis. Consulta les línies regulars Sant Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona o Sitges – Barcelona; així com la línia de l’autobús nocturn de Barcelona, en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més