Coneix la flota que ajuda a desplaçar-te amb seguretat

Spread the love

A BusGarraf oferim una flota molt especial que cobreix diferents rutes amb autobús per la costa del Garraf. Som una de les empreses més segures i fiables per al transport a Catalunya ja que portem en actiu des de 1921. Són més de 100 anys de treball.

Coneix la nostra flota

La flota de BusGarraf, garanteix el teu comfort i seguretat en cada trajecte. Destaca la tecnologia moderna que s’ha aplicat als autobusos.

Punts d’interès:

  • Farmacioles.
  • Compliment de les normes europees de conducció, seguretat i medi ambient.
  • Climatització.
  • Llums individuals per seient.
  • Equip de vídeo i àudio.
  • Seients inclinables, reposabraços i capçal.

Bus de Sitges, Vilanova a Barcelona i altres rutes

BusGarraf té diverses línies que passen per diferents poblacions fins a la capital. Realitzem el trajecte en bus de Sitges, Vilanova cap a Barcelona. La nostra flota d’autocars també van a Tarragona, Cunit, Les Roquetes, Cubelles, Santa Maria, el Vendrell o Calafell. Els horaris i preus estan sempre actualitzats en la web.

Desplaça’t amb seguretat gràcies al bus nocturn

BusGarraf, compta amb horaris perquè puguis gaudir de l’oci nocturn tant del Garraf com de la Ciutat Comtal i poder tornar amb autobús.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més