8

Coneix la flota que ajuda a desplaçar-te amb seguretat

Spread the love

A BusGarraf oferim una flota molt especial que cobreix diferents rutes amb autobús per la costa del Garraf. Som una de les empreses més segures i fiables per al transport a Catalunya perquè portem en actiu des de 1921. Són més de 100 anys de treball.

Conoce nuestra flota

La flota de BusGarraf, garanteix el teu confort i seguretat en cada trajecte. Destaca la tecnologia moderna que s’ha aplicat als autobusos.

Punts d’interès:

  • Farmacioles.
  • Compliment de les normes europees de conducció, seguretat i medi ambient.
  • Climatització.
  • Llums individuals per seient.
  • Equip de vídeo i àudio.
  • Seients inclinables, reposabraços i capçal.

Bus de Sitges, Vilanova a Barcelona i altres rutes

BusGarraf té diverses línies que passen per diferents poblacions fins a la capital. Realitzem el trajecte en bus de Sitges, Vilanova cap a Barcelona. La nostra flota d’autocars també van a Tarragona, Cunit, Les Roquetes, Cubelles, Santa Maria, el Vendrell o Calafell. Els horaris i preus estan sempre actualitzats en la web.

Desplaça’t amb seguretat gràcies al bus nocturn

BusGarraf, compta amb horaris perquè vostè pugui gaudir de l’oci nocturn tant del Garraf com de la Ciutat Comtal i poder tornar amb autobús.

Categorías

Notícies relacionades

Horaris bus aeroport Barcelona Sitges

Horaris bus aeroport Barcelona Sitges

Vols saber quina és la millor manera d'acudir a l'aeroport de Barcelona des de Vilanova o des de Sitges i viceversa? Perquè en BusGarraf tenim el que necessites: els trajectes de la línia de Vilanova - Sitges - Aeroport - Bellvitge. Horaris de BusGarraf de l'aeroport...

llegeix més