Coneix el Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb BusGarraf

Spread the love

Penses a visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya? És una excel·lent idea. Aquesta galeria és una joia que qualsevol amant de l’art hauria de conèixer. I per tal de fer el teu viatge més còmode i pràctic, BusGarraf et porta fins allà.

Com arribar amb BusGarraf

El transport públic sempre és una excel·lent opció quan visitem llocs tan emblemàtics. És ecològic, pràctic i t’estalvia el temps de buscar estacionament. Amb BusGarraf, tens diverses opcions per arribar al teu destí:

  • Bus de Sitges a Barcelona: Una ruta directa i còmoda que et portarà des de Sitges fins a la parada de Plaça Espanya, a Barcelona. Des d’allà, només hauràs de caminar, aproximadament, uns 15 minuts, per arribar al museu.
  • Bus de Barcelona – Vilanova: Si et trobes a Vilanova i la Geltrú, aquest servei és la teva millor elecció. Es tracta d’una línia que connecta la Ciutat Comtal amb Vilanova. Oferim diferents parades i horaris, que podràs consultar a la nostra web.
  • Línia e15.1: Aquesta línia, depenent de la teva ubicació, et pot ser útil. T’oferim 5 parades, des de Vilanova i la Geltrú, perquè puguis arribar a Plaça Espanya, a Barcelona. Recorda veure els nostres horaris a la web.

Aprofita la teva visita

Una cop arribis al Museu Nacional d’Art de Catalunya, prepara’t per submergir-te en la rica història i cultura que aquest museu té per oferir. I recorda, amb BusGarraf, podràs viatjar de manera còmoda i sostenible. Gaudeix de l’experiència!

bus e15.1

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més