Coneix el Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb BusGarraf

Spread the love

Penses a visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya? És una excel·lent idea. Aquesta galeria és una joia que qualsevol amant de l’art hauria de conèixer. I per tal de fer el teu viatge més còmode i pràctic, BusGarraf et porta fins allà.

Com arribar amb BusGarraf

El transport públic sempre és una excel·lent opció quan visitem llocs tan emblemàtics. És ecològic, pràctic i t’estalvia el temps de buscar estacionament. Amb BusGarraf, tens diverses opcions per arribar al teu destí:

  • Bus de Sitges a Barcelona: Una ruta directa i còmoda que et portarà des de Sitges fins a la parada de Plaça Espanya, a Barcelona. Des d’allà, només hauràs de caminar, aproximadament, uns 15 minuts, per arribar al museu.
  • Bus de Barcelona – Vilanova: Si et trobes a Vilanova i la Geltrú, aquest servei és la teva millor elecció. Es tracta d’una línia que connecta la Ciutat Comtal amb Vilanova. Oferim diferents parades i horaris, que podràs consultar a la nostra web.
  • Línia e15.1: Aquesta línia, depenent de la teva ubicació, et pot ser útil. T’oferim 5 parades, des de Vilanova i la Geltrú, perquè puguis arribar a Plaça Espanya, a Barcelona. Recorda veure els nostres horaris a la web.

Aprofita la teva visita

Una cop arribis al Museu Nacional d’Art de Catalunya, prepara’t per submergir-te en la rica història i cultura que aquest museu té per oferir. I recorda, amb BusGarraf, podràs viatjar de manera còmoda i sostenible. Gaudeix de l’experiència!

bus e15.1

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més