8

Coneix les nostres rutes nocturnes i relaxa’t durant el trajecte.

Spread the love

Amb BusGarraf disposes d’autobusos nocturns amb parades en diferents poblacions, que t’ajudaran a tornar de les teves estones d’oci, i també a assistir al treball o tornar del mateix quan tinguis aquest tipus d’horaris.

Línia bus N30 Barcelona-Vilanova-Vilafranca

Amb aquesta línia de bus nocturn Barcelona disposes d’un servei de transport que es realitza de dilluns a diumenge, cada mes de l’any. La línia compta amb dues capçaleres, la primera, que té sortida des de Vilafranca del Penedès i la segona, amb sortida des de Barcelona

Des de Vilafranca, el primer autobús surt a la 01.00 de la matinada des de l’Estació d’Autobusos, realitzant recorregut per Vilanova i la Geltrú i Sitges, entre altres poblacions.

El servei de BusGarraf et permet sortir amb els teus amics a la nit i no preocupar-te dels desplaçaments. La nostra flota d’autobusos et podrà portar amb total confort i comoditat al teu destí.

BusGarraf t’oferim qualitat. Pots consultar i fins i tot descarregar el recorregut i els horaris d’aquest servei nocturn en la nostra web aquí.

Bus nocturno Barcelona

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més