Coneix les nostres rutes nocturnes i relaxa’t durant el trajecte.

Spread the love

Amb BusGarraf disposes d’autobusos nocturns amb parades en diferents poblacions, que t’ajudaran a tornar de les teves estones d’oci, i també a assistir al treball o tornar del mateix quan tinguis aquest tipus d’horaris.

Línia bus N30 Barcelona-Vilanova-Vilafranca

Amb aquesta línia de bus nocturn Barcelona disposes d’un servei de transport que es realitza de dilluns a diumenge, cada mes de l’any. La línia compta amb dues capçaleres, la primera, que té sortida des de Vilafranca del Penedès i la segona, amb sortida des de Barcelona

Des de Vilafranca, el primer autobús surt a la 01.00 de la matinada des de l’Estació d’Autobusos, realitzant recorregut per Vilanova i la Geltrú i Sitges, entre altres poblacions.

El servei de BusGarraf et permet sortir amb els teus amics a la nit i no preocupar-te dels desplaçaments. La nostra flota d’autobusos et podrà portar amb total confort i comoditat al teu destí.

BusGarraf t’oferim qualitat. Pots consultar i fins i tot descarregar el recorregut i els horaris d’aquest servei nocturn en la nostra web aquí.

Bus nocturno Barcelona

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més