Coneix Sant Pere de Ribes, visita imprescindible

Spread the love

A la comarca del Garraf, entre Sitges i Vilanova i la Geltrú, trobareu Sant Pere de Ribes, una localitat amb un ric patrimoni arquitectònic i històric, i amb un entorn on predominen les vinyes. La línia e.14 de BusGarraf us porta fins a aquest municipi, des de Barcelona.

Imprescindibles a la teva visita

Si vols visitar Sant Pere de Ribes en un sol dia, t’expliquem els llocs imprescindibles que no t’has de perdre. Per exemple, l’antic castell de Ribes, conegut com a Benlloch, una fortificació de l’any 990; i l’església vella de Sant Pere, d’origen preromànic. 

També, el pont de la Palanca; el Redós de Sant Josep i Sant Pere; les cases d’indians can Maurici, can Milà de Palou, Can Quadres i can Pau Artigas. Per últim, la plaça de la Vila i l’església parroquial de Sant Pere, d’estil neogòtic. 

Viatja amb BusGarraf, de dia i de nit

BusGarraf t’ofereix una oferta variada d’horaris per arribar fins a Sant Pere de Ribes, amb la seva línia e.14, que connecta Barcelona amb aquesta localitat. A més, tens a la teva disposició l’autobús nocturn de Barcelona, ​​que fa parada a Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més