Desplaçaments en autobús a Cubelles, Calafell i Cunit

Spread the love

En BusGarraf oferim una gran varietat de línies d’autobús i recorreguts per a poder satisfer les teves necessitats. Per això, en aquest post volem exposar-te les diferents opcions que tens a la teva disposició per a arribar fins a Cubelles, Calafell i Cunit.

Bus de Sant Pere de Ribes a Sitges

Són algunes de les principals ciutats d’oci i de platja del Garraf, especialment amb l’arribada de la temporada estiuenca. No disposar de cotxe propi no suposarà cap problema per a tu gràcies a la bona comunicació dels nostres autobusos. El nostre bus de Sant Pere de Ribes a Sitges passa també per algunes de les principals ciutats com Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat o El Prat de Llobregat.

El bus a Sitges també és molt comú. Pots trobar opcions tant des de Barcelona com des de Vilanova i la Geltrú. Si necessites el servei de bus nocturn també està disponible. D’aquesta manera, podràs sortir a la nit i beure alguna copa sense haver de preocupar-te per conduir, ni trobar un taxi o un altre vehicle privat. Per a arribar a Calafell existeix també una línia de bus que surt de Valls i també passa pel Vendrell. Per a anar a Cubelles, en canvi, pots trobar una opció des de Vilanova o Santa Maria.

Com a conclusió, amb BusGarraf sempre tindràs a la teva disposició un autobús per a portar-te a alguna de les principals ciutats de la costa.

BUS A CUBELLES, CALAFELL Y CUNIT

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més