Gaudeix de la 9ª edició del Winter Market Sitges

Spread the love

Al municipi de Sitges, se celebra, un any més, el Winter Market Sitges, una fira nadalenca, d’estil nòrdic, que ofereix productes artesanals i una gran varietat gastronòmica. El mercat se situarà, sobre una carpa transparent, a la Platja de la Fragata, als peus de l’església de Sant Bartolomeu, els dies 16 i 17 de desembre.

Un mercat hivernal que no et pots perdre

El Winter Market Sitges és un esdeveniment anual que omple els carrers de Sitges de màgia i encant durant la temporada nadalenca. Podràs trobar una gran varietat de parades amb regals únics i artesanals, decoració festiva i food trucks

Enguany, també destaca l’oferta d’activitats lúdiques per als més petits, com tallers infantils i la visita del Pare Noel i Mickey Mouse.

Arribar en transport públic és molt fàcil!

Amb BusGarraf, no hi ha excusa per no assistir-hi. Des de localitats com, Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Les Roquetes, podràs arribar en transport públic, còmodament. Coneix les línies e.16 i Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge per no perdre’t aquest esdeveniment. 

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més