Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Spread the love

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s’ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l’estil musical. Amb BusGarraf pots desplaçar-te, sense preocupacions, fins a Barcelona.

En què consisteix el festival Sónar?

En aquesta edició, Sónar celebra el seu trentè aniversari, els dies 13, 14 i 15 de juny. L’esdeveniment consta de dues parts, el Sónar de Dia, que, com el seu propi nom indica, es realitza en les hores diürnes, en la Fira de Montjuïc, i el Sónar de Nit, que comença poc abans del fosquejar, en la Fira Gran Via.

En el seu multitudinari cartell amb més de 70 artistes, trobem noms molt populars en el panorama de la música electrònica, com Air, Laurent Garnier, Miss Kittin, David Vunk i Danny Tenaglia, entre molts altres.

Com arribar a Barcelona?

Una forma pràctica d’arribar a la Ciutat Comtal és amb autobús. Per això, BusGarraf posa a la teva disposició les línies regulars St. Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona, Sitges – Barcelona i Vilanova Park – Vilanova i la Geltrú – Barcelona perquè puguis desplaçar-te des de municipis com Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges i Els Roquetes.

A més, també disposes del servei d’autobús nocturn. Pots consultar en la nostra pàgina web tots els horaris.

Notícies relacionades

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més