Gaudeix del Solstici d’estiu per les platges del Garraf amb BusGarraf

Spread the love

Platja de Sant Sebastián a Sitges, les casetes del Garraf i Platja de Ribes Roges a Vilanova i la Geltrú són només algunes de les platges més triades per a gaudir del solstici d’estiu al Garraf. I la manera més simple i còmoda per a arribar és amb les diferents línies que BusGarraf posa a la teva disposició.

Bus Barcelona Sitges

Arriba l’estiu i els dies més llargs i calorosos. Per aquest motiu, prepara la motxilla i agafa el bus Barcelona Sitges per a escapar de la ciutat Comtal i arribar en només una hora a algunes de les millors platges de la regió. Els horaris? Aquest servei està disponible des de les 06:30h fins a la mitjanit.

Bus Sitges

Una altra alternativa súper convenient per a recórrer la zona a la recerca del millor lloc per a refrescar-se i gaudir de les platges és el servei de bus Sitges que connecta Vilanova i la Geltrú, Roquetes, Sitges, El Prat i Bellvitge. Tens gairebé trenta freqüències diàries entre les 03:55h del matí i les 21:25h.

Descobreix les platges del Garraf amb BusGarraf

Amb l’arribada del solstici d’estiu a l’hemisferi nord, els dies de calor seran l’ocasió ideal per a aprofitar els serveis de BusGarraf que et permetran recórrer la zona costanera amb autobusos equipats i assegurances.

Deixa el cotxe a casa, nosaltres et portem.

bus barcelona sitges

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més