Gaudeix del Solstici d’estiu per les platges del Garraf amb BusGarraf

Spread the love

Platja de Sant Sebastián a Sitges, les casetes del Garraf i Platja de Ribes Roges a Vilanova i la Geltrú són només algunes de les platges més triades per a gaudir del solstici d’estiu al Garraf. I la manera més simple i còmoda per a arribar és amb les diferents línies que BusGarraf posa a la teva disposició.

Bus Barcelona Sitges

Arriba l’estiu i els dies més llargs i calorosos. Per aquest motiu, prepara la motxilla i agafa el bus Barcelona Sitges per a escapar de la ciutat Comtal i arribar en només una hora a algunes de les millors platges de la regió. Els horaris? Aquest servei està disponible des de les 06:30h fins a la mitjanit.

Bus Sitges

Una altra alternativa súper convenient per a recórrer la zona a la recerca del millor lloc per a refrescar-se i gaudir de les platges és el servei de bus Sitges que connecta Vilanova i la Geltrú, Roquetes, Sitges, El Prat i Bellvitge. Tens gairebé trenta freqüències diàries entre les 03:55h del matí i les 21:25h.

Descobreix les platges del Garraf amb BusGarraf

Amb l’arribada del solstici d’estiu a l’hemisferi nord, els dies de calor seran l’ocasió ideal per a aprofitar els serveis de BusGarraf que et permetran recórrer la zona costanera amb autobusos equipats i assegurances.

Deixa el cotxe a casa, nosaltres et portem.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més