Explorant l’encantadora Costa del Garraf

Spread the love

Situada a la província de Barcelona, trobem la Costa del Garraf, formada per municipis com Sant Pere de Ribes, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sitges, entre altres. Amb les seves platges de sorra fina i aigües cristal·lines, aquest destí és ideal per a descansar i gaudir del sol del Mediterrani. A més de les boniques platges, en la costa hi ha una varietat d’activitats per a tots els gustos.

Vine a descobrir els llocs del mar Mediterrani

En la Costa del Garraf destaca el Parc Natural del Garraf, un espai protegit impressionant amb una flora única que atrau els amants de la naturalesa. Les vistes panoràmiques espectaculars del paisatge costaner i les muntanyes que es poden apreciar des de les rutes de senderisme i els miradors.

Els qui estimen el bon menjar poden gaudir de l’exquisida cuina mediterrània en els restaurants i barracons al llarg de la costa, on s’ofereixen plats tradicionals.

Viatja amb comoditat, amb BusGarraf

Si estàs planejant visitar la Costa del Garraf, aprofita els serveis de BusGarraf per a arribar, còmodament, a Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges, entre molts més municipis. Consulta les línies regulars disponibles que trobaràs en la nostra pàgina web.

A més, pots allargar el dia, ja que tens a la teva disposició el servei d’autobús nocturn de Barcelona, perquè puguis tornar a casa de manera relaxada.

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més