Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges

Spread the love

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges és un esdeveniment que atreu milers d’aficionats i professionals del cinema de tot el món. Aquest esdeveniment, únic en el seu gènere, és una oportunitat imperdible per a tots els amants del setè art.

Com arribar a Sitges?

Si estàs planejant assistir a aquest esdeveniment, és essencial que coneguis les millors rutes de transport públic. Una opció molt popular és la línia e16, que connecta diferents zones i és ideal per als visitants.

Per a aquelles persones que es desplacen des de la Ciutat Comtal, el bus de Barcelona – Vilanova és una excel·lent alternativa. Aquesta línia ofereix un servei eficient, amb diferents horaris, que, a més, et deixa en les proximitats del festival. Per a més informació sobre els nostres horaris, visita la nostra web.

Per descomptat, per desplaçar-te per la ciutat, el bus de Sitges és la millor elecció. Amb diverses rutes disponibles, et permetrà explorar cadascun dels racons d’aquest preciós lloc, sense perdre temps.

I, per als noctàmbuls, no hi ha de què preocupar-se! El bus nocturn de Sitges et garanteix un retorn segur després de gaudir de les projeccions i activitats nocturnes del festival. Consulta les rutes i horaris, i no et perdis res!

bus e16

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més