FIMPT 2023 – Festival Internacional de música popular i tradicional

Spread the love

El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional FIMPT 2023 és un esdeveniment que no hauries de perdre’t de música i cultura. Aquest esdeveniment reuneix artistes internacionals i locals que presenten els seus treballs en un ambient de gran intercanvi cultural. I la millor manera d’arribar allí és amb BusGarraf, el teu transport de confiança.

Què és el FIMPT?

El FIMPT és un festival que celebra la diversitat musical i cultural, des del 6 al 9 de juliol. A través de concerts, tallers i presentacions, aquest esdeveniment brinda una oportunitat per a gaudir de la música de diverses parts del món. No sols és una celebració de la música, sinó també de les arrels culturals i tradicions dels pobles.

Transport al FIMPT amb BusGarraf

Per a assistir al FIMPT 2023, BusGarraf és la teva millor opció. Amb rutes que van des de diferents punts de la ciutat, incloent-hi un servei de bus nocturn Barcelona, t’oferim una manera fàcil i còmoda d’arribar al festival. No et preocupis per la conducció o l’estacionament, simplement tria el teu seient, relaxa’t i gaudeix del trajecte.

A més, per a aquells que venen des de Barcelona, també disposem del bus Barcelona Vilanova. Un servei que et portarà directament des de la Ciutat Comtal fins al cor del festival a Vilanova i la Geltrú.

Preparant-te per al FIMPT 2023

Abans de pujar-te al nostre bus, assegura’t de tenir tot el que necessites per a gaudir del festival. Porta la teva entrada, una ampolla d’aigua, la teva cambra i, per descomptat, el teu amor per la música.

Enguany, uneix-te a la diversió i emoció que aporta la música popular i tradicional. Ens veiem en el FIMPT 2023!

bus nocturno barcelona

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més