FIMPT 2023 – Festival Internacional de música popular i tradicional

Spread the love

El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional FIMPT 2023 és un esdeveniment que no hauries de perdre’t de música i cultura. Aquest esdeveniment reuneix artistes internacionals i locals que presenten els seus treballs en un ambient de gran intercanvi cultural. I la millor manera d’arribar allí és amb BusGarraf, el teu transport de confiança.

Què és el FIMPT?

El FIMPT és un festival que celebra la diversitat musical i cultural, des del 6 al 9 de juliol. A través de concerts, tallers i presentacions, aquest esdeveniment brinda una oportunitat per a gaudir de la música de diverses parts del món. No sols és una celebració de la música, sinó també de les arrels culturals i tradicions dels pobles.

Transport al FIMPT amb BusGarraf

Per a assistir al FIMPT 2023, BusGarraf és la teva millor opció. Amb rutes que van des de diferents punts de la ciutat, incloent-hi un servei de bus nocturn Barcelona, t’oferim una manera fàcil i còmoda d’arribar al festival. No et preocupis per la conducció o l’estacionament, simplement tria el teu seient, relaxa’t i gaudeix del trajecte.

A més, per a aquells que venen des de Barcelona, també disposem del bus Barcelona Vilanova. Un servei que et portarà directament des de la Ciutat Comtal fins al cor del festival a Vilanova i la Geltrú.

Preparant-te per al FIMPT 2023

Abans de pujar-te al nostre bus, assegura’t de tenir tot el que necessites per a gaudir del festival. Porta la teva entrada, una ampolla d’aigua, la teva cambra i, per descomptat, el teu amor per la música.

Enguany, uneix-te a la diversió i emoció que aporta la música popular i tradicional. Ens veiem en el FIMPT 2023!

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més