FIMPT 2023 – Festival Internacional de música popular i tradicional

Spread the love

El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional FIMPT 2023 és un esdeveniment que no hauries de perdre’t de música i cultura. Aquest esdeveniment reuneix artistes internacionals i locals que presenten els seus treballs en un ambient de gran intercanvi cultural. I la millor manera d’arribar allí és amb BusGarraf, el teu transport de confiança.

Què és el FIMPT?

El FIMPT és un festival que celebra la diversitat musical i cultural, des del 6 al 9 de juliol. A través de concerts, tallers i presentacions, aquest esdeveniment brinda una oportunitat per a gaudir de la música de diverses parts del món. No sols és una celebració de la música, sinó també de les arrels culturals i tradicions dels pobles.

Transport al FIMPT amb BusGarraf

Per a assistir al FIMPT 2023, BusGarraf és la teva millor opció. Amb rutes que van des de diferents punts de la ciutat, incloent-hi un servei de bus nocturn Barcelona, t’oferim una manera fàcil i còmoda d’arribar al festival. No et preocupis per la conducció o l’estacionament, simplement tria el teu seient, relaxa’t i gaudeix del trajecte.

A més, per a aquells que venen des de Barcelona, també disposem del bus Barcelona Vilanova. Un servei que et portarà directament des de la Ciutat Comtal fins al cor del festival a Vilanova i la Geltrú.

Preparant-te per al FIMPT 2023

Abans de pujar-te al nostre bus, assegura’t de tenir tot el que necessites per a gaudir del festival. Porta la teva entrada, una ampolla d’aigua, la teva cambra i, per descomptat, el teu amor per la música.

Enguany, uneix-te a la diversió i emoció que aporta la música popular i tradicional. Ens veiem en el FIMPT 2023!

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més