La millor manera d’anar a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú és amb BusGarraf

Spread the love

Segur que ja estàs planejant amb els teus amics o família assistir a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, ben fet! Gaudeix dels diversos actes de celebració des del 14 de Juliol fins al dia 6 d’agost. Per a això, pren nota dels nostres recorreguts i horaris amb BusGarraf que a continuació et detallem.

Per què triar BusGarraf?

La resposta és senzilla: BusGarraf és un servei de transport de confiança, comptem amb la flota d’autobusos més moderna per a garantir un viatge còmode, segur i tranquil complint amb totes les normes de seguretat vigents.

Bus E15.2, la teva línia directa a la diversió

Si vius a Barcelona i estàs planejant assistir a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, pots agafar elbus e15.2. Aquesta línia ofereix un servei regular des de Barcelona amb diferents horaris i parades, per la qual cosa podràs gaudir de la festa sense preocupar-te pel transport. A més, arribaràs a temps per a tots els actes d’aquesta festa com a concerts, actuació de castellers, cercaviles, correfocs i molt més, que cada any se celebra, en honor a la patrona del poble, La Verge de les Neus.

Avantatges del bus Barcelona Vilanova

Una dels majors avantatges de prendre el bus Barcelona Vilanova és que et permet evitar les dificultats del viatge amb cotxe, com l’estrès de trobar pàrquing amb places disponibles o els possibles embussos de trànsit. I podràs relaxar-te i gaudir del passeig durant el trajecte.

Aquí podràs informar-te una mica més de cada destí al qual et portem.

bus barcelona vilanova

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més