La millor manera d’anar a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú és amb BusGarraf

Spread the love

Segur que ja estàs planejant amb els teus amics o família assistir a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, ben fet! Gaudeix dels diversos actes de celebració des del 14 de Juliol fins al dia 6 d’agost. Per a això, pren nota dels nostres recorreguts i horaris amb BusGarraf que a continuació et detallem.

Per què triar BusGarraf?

La resposta és senzilla: BusGarraf és un servei de transport de confiança, comptem amb la flota d’autobusos més moderna per a garantir un viatge còmode, segur i tranquil complint amb totes les normes de seguretat vigents.

Bus E15.2, la teva línia directa a la diversió

Si vius a Barcelona i estàs planejant assistir a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, pots agafar elbus e15.2. Aquesta línia ofereix un servei regular des de Barcelona amb diferents horaris i parades, per la qual cosa podràs gaudir de la festa sense preocupar-te pel transport. A més, arribaràs a temps per a tots els actes d’aquesta festa com a concerts, actuació de castellers, cercaviles, correfocs i molt més, que cada any se celebra, en honor a la patrona del poble, La Verge de les Neus.

Avantatges del bus Barcelona Vilanova

Una dels majors avantatges de prendre el bus Barcelona Vilanova és que et permet evitar les dificultats del viatge amb cotxe, com l’estrès de trobar pàrquing amb places disponibles o els possibles embussos de trànsit. I podràs relaxar-te i gaudir del passeig durant el trajecte.

Aquí podràs informar-te una mica més de cada destí al qual et portem.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més