Arriba al Nowa Reggae 2023 amb BusGarraf

Spread the love

Busques un concert de música reggae per a aquest estiu? No busquis més, BusGarraf et porta al festival de música reggae tan esperat, Nowa Reggae 2023, que es celebrarà el 14 i 15 de juliol en el Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú. Podràs triar aquí qualsevol de les nostres línies i horaris, depenent del teu punt de sortida cap a l’esdeveniment.

Connexió Barcelona-Vilanova amb BusGarraf

Per als que us trobeu a la Ciutat Comtal, tenim el bus Barcelona Vilanova, una ruta directa que et portarà sense complicacions al festival Nowa Reggae. El nostre servei és ràpid, segur i còmode. T’evites buscar aparcament, així pots centrar-te únicament a gaudir d’aquests dos dies de música i el bon ambient de l’esdeveniment.

Servei especial e15.2

Per a aquells que volen una opció més personalitzada des de Barcelona, sortint des de la Plaça Francés Macía, amb parades en: Illa Diagonal, Maria Cristina, Pius XXII, Palau Reial, Escola superior d’Arquitectura i el Racc, oferim elbus e15.2. Aquest servei està especialment pensat per als qui busquen un recorregut més específic, adaptant-se a les teves necessitats. Amb aquesta línia, arribar al Nowa Reggae 2023 és més fàcil que mai.

Recorregut i horaris aquí.

No et preocupis per la tornada a casa!

Amb el bus nocturn Barcelona no has de preocupar-te per la tornada a casa després del festival. Sabem que vols gaudir de la música fins a l’últim moment, per això t’oferim aquesta opció. El nostre servei de bus nocturn t’assegura un viatge de retorn segur.

Recorregut i horaris aquí.

Amb BusGarraf, arribar al Nowa Reggae 2023 és més senzill. Deixa’t portar, nosaltres conduïm per tu.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més