No et perdis el Festival Jardins Terramar Sitges 2023

Spread the love

Des del 28 de juliol al 09 d’agost, el pintoresc poble de Sitges s’engalanarà per celebrar l’esperat Festival Jardins Terramar. Aquesta trobada musical i cultural no només és un motiu per gaudir de la música en viu i de la millor gastronomia, sinó també per submergir-se en la bellesa d’aquesta encantadora destinació catalana.

Com arribar al Festival?

Si la teva ubicació és a una de les nostres parades de la línia e16 Sitges – Barcelona: Les Roquetes, l’Hospitalet de Llobregat o Barcelona, la millor opció és el bus Sitges. Tens serveis constants partint des de l’avinguda Catalunya a Les Roquetes.

Una altra excel·lent opció és el bus nocturn Sitges per als qui desitgin gaudir del festival fins a altes hores de la nit. No et preocupis per la conducció, simplement deixa’t portar pel ritme de la música i l’alegria del festival, BusGarraf s’encarregarà de portar-te de tornada a casa de manera segura.

Aquí el nostre recorregut i horaris.

Per als visitants de Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Bellvitge

Si ets a una d’aquestes poblacions, BusGarraf té la solució. T’oferim la línia que va des de Vilanova i la Geltrú, Roquetes, Sitges, Aeroport i Bellvitge amb les seves diferents parades.

Aquí el nostre recorregut i horaris.

O el bus nocturn Barcelona que et permetrà gaudir al màxim del festival sense preocupar-te pel transport.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

Aquest estiu el Festival Jardins Terramar Sitges promet ser una experiència inoblidable.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més