Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Spread the love

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d’una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense preocupacions.

La 43a edició de la Pujada a Miramar

La Pujada a Miramar és una de les carreres més tradicionals de Valls i ja s’ha celebrat durant 42 anys consecutius, cada mes de juny. Aquesta 34a edició serà el dia 9 de juny, durant tot el matí.

La ruta inicia enfront del monestir de la Immaculada i recorre la Serra de Miramar fins a arribar a la meta, en la Creu de Miramar. Pots participar en una de les següents quatre modalitats: caminant, corrent, amb bicicleta o amb bicicleta elèctrica. A més, és “Pet Friendly“, així que, el teu pelut és benvingut! Tingues en compte que les inscripcions són limitades i pots fer-les en línia o físicament el mateix dia de l’esdeveniment, si queden places disponibles.

BusGarraf et porta a Valls

Si vols participar en aquesta aventura, amb BusGarraf, pots arribar a la localitat de Valls, còmodament, des de diferents municipis, amb la nostra línia Valls – El Vendrell – Calafell. Consulta la nostra pàgina web per a conèixer tots els horaris i les parades.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més