Pròxima parada a Sitges: Celebra el Sitges Pride 2023

Spread the love

Ja arriba el Sitges Gay Pride 2023, un dels esdeveniments més rellevants de tot l’any a Espanya. Del 14 al 18 de juny, la zona costanera de Sitges es vestirà de festa i colors al ritme de milers de persones que arribaran des de diferents localitats per a gaudir de cinc dies satisfets d’activitats. Viatja amb BusGarraf i no et perdis ni un instant d’aquest festival davant del mar.

Desfilada de carrosses especialment decorades, tributs musicals i un extens llistat d’activitats per a aquest dia. Aquest és el menú del Gay Pride 2023 que tindrà lloc al Passeig Marítim en ple centre de Sitges. I fins allí pots arribar-hi amb els serveis de BusGarraf.

Bus Sitges

Per a arribar a l’epicentre del festival i a la zona on es realitzarà la tradicional desfilada (el diumenge 18, des de les 17:00h), la línia e.16 és la teva millor opció: pots realitzar la parada a l’Avinguda Sofia i caminar uns pocs metres fins a la festa.

Bus Barcelona

Si vens des de la ciutat Comtal, tens l’opció d’e triar d’escollir el bus e.16 Sitges – Barcelona en qualsevol de les parades (Ciutat Judicial, La Campana, Plaça Espanya, Gran Via/Urgell, Gran Via 588 i Diagonal) del bus Barcelona. Arriba segur i còmode al centre de Sitges.

Bus nocturn Sitges

I si vols gaudir fins tard d’aquesta gran festa, no et preocupis: el bus nocturn Sitges serà el teu millor aliat a qualsevol hora de la nit per a tornar a la teva casa o allotjament.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més