Pròxima parada a Sitges: Celebra el Sitges Pride 2023

Spread the love

Ja arriba el Sitges Gay Pride 2023, un dels esdeveniments més rellevants de tot l’any a Espanya. Del 14 al 18 de juny, la zona costanera de Sitges es vestirà de festa i colors al ritme de milers de persones que arribaran des de diferents localitats per a gaudir de cinc dies satisfets d’activitats. Viatja amb BusGarraf i no et perdis ni un instant d’aquest festival davant del mar.

Desfilada de carrosses especialment decorades, tributs musicals i un extens llistat d’activitats per a aquest dia. Aquest és el menú del Gay Pride 2023 que tindrà lloc al Passeig Marítim en ple centre de Sitges. I fins allí pots arribar-hi amb els serveis de BusGarraf.

Bus Sitges

Per a arribar a l’epicentre del festival i a la zona on es realitzarà la tradicional desfilada (el diumenge 18, des de les 17:00h), la línia e.16 és la teva millor opció: pots realitzar la parada a l’Avinguda Sofia i caminar uns pocs metres fins a la festa.

Bus Barcelona

Si vens des de la ciutat Comtal, tens l’opció d’e triar d’escollir el bus e.16 Sitges – Barcelona en qualsevol de les parades (Ciutat Judicial, La Campana, Plaça Espanya, Gran Via/Urgell, Gran Via 588 i Diagonal) del bus Barcelona. Arriba segur i còmode al centre de Sitges.

Bus nocturn Sitges

I si vols gaudir fins tard d’aquesta gran festa, no et preocupis: el bus nocturn Sitges serà el teu millor aliat a qualsevol hora de la nit per a tornar a la teva casa o allotjament.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més