Rutes pel dia de Pasqua amb BusGarraf

Spread the love

Per a aprofitar al màxim les celebracions pel dia de Pasqua en tota la regió, BusGarraf posa a disposició un servei ràpid, segur i còmode que et permetrà unir els principals destins costaners entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú.

Bus Barcelona, Sitges i Vilanova

Si tens pensat recórrer diferents localitats per a gaudir d’aquest dia tan especial, o si simplement vols viatjar a un únic lloc per a no perdre’t de cap detall de les Pasqües, llavors pots confiar en el servei de primera qualitat que ofereix BusGarraf.

El servei d’autobús és cada 2h el dia de Pasqua ja que és festiu i recorre totes les poblacions.

Bus Sitges

El poble costaner de Sitges acollirà diverses celebracions litúrgiques i culturals al llarg del cap de setmana. Si tens planejat arribar aviat, tingues en compte el nostre horari per a aquest dia.

Per què escpllir BusGarraf i les seves rutes el dia de Pasqua

Ara que saps quines línies i horaris de BusGarraf són els més convenients per a tu, només has de preocupar-te per organitzar els punts d’interès que vols visitar per a gaudir al màxim d’aquestes Pasqües.

bus barcelona sitges y Vilanova

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més