8

Vine còmodament des de Barcelona amb BusGarraf i relaxa’t.

Spread the love

El transport públic és una de les millors opcions per a desplaçar-se, especialment si vius al voltant de la Ciutat Comptal. A BusGarraf comptem amb una àmplia flota que et permetrà viatjar d’una manera còmoda i relaxada.

Bus a Sant Pere de Ribes i Sitges

La nostra missió és la de connectar als passatgers amb Barcelona i tota la zona del Garraf. En aquest sentit, comptem amb el bus Sant Pere de Ribes – Sitges, entre altres destinacions. Tenim opció de transport durant el matí i a la nit. T’acompanyem en el trajecte per a què puguis arribar al teu centre de treball de manera sostenible i segura.

Si tens un pla a la nit no hauràs de conduir, ja que podràs tornar a la teva casa de manera còmoda en algun dels nostres autobusos. A més, tenim el bus Sitges Barcelona i Vilanova, que comunica aquestes importants poblacions. Un altre dels beneficis que posem a la teva disposició és que podràs viatjar amb la teva targeta de transport integrada de ATM. No hauràs de comprar cap mena de bitllet especial ni pagar de més. Si desitges més informació de les tarifes visita la nostra pàgina web.

Com a conclusió, a BusGarraf portem acompanyant-te des de fa molts anys. Per això, posem a la teva disposició una xarxa de transport de qualitat per a què puguis arribar al teu destí de manera relaxada.

bus Sant Pere de Ribes Sitges

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més