Visita la Sagrada Família amb BusGarraf

Spread the love

Una de les obres d’arquitectura més imponents de tot el món t’espera al cor de Barcelona. I, fins allí, pots arribar d’una manera còmoda i fàcil gràcies al servei de qualitat que ofereix BusGarraf.

Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, la icònica basílica s’erigeix a la intersecció dels carrers de Sardenya i Mallorca, entre la plaça de la Sagrada Família i la plaça de Gaudí. Molt prop d’allí es troba una de les parades de BusGarraf.

Línia e15.1

Una de les opcions més recomanables per a arribar a la Sagrada Família és agafar la línia e15.1, que connecta Vilanova i la Geltrú i altres poblacions amb el centre de Barcelona. El recorregut per la ciutat comtal et portarà a les següents parades: La Ciutat Judicial, La Campana, Plaza España, Gran Via/Urgell i com última parada Gran Via 588, és aquí on a 3 minuts a peu fins a la Plaça Universitària pots fer connexió amb la línia de metro L2.

Bus Barcelona Vilanova

Amb un servei d’alta qualitat i autobusos completament equipats que compleixen amb les normatives vigents, BusGarraf també ofereix una àmplia varietat de freqüències que et permetran relaxar-te i gaudir de la ciutat de Barcelona a tota hora.

La línia e15.1 és una alternativa ideal, ja que a més de deixar-te a pocs metres de la basílica Sagrada Família, et garanteix un servei continu des de les 05:30h i fins prop de la mitjanit.

Conclusió

Si vols aprofitar al màxim la teva visita a la Sagrada Família, en qualsevol dia de la setmana, relaxa’t i deixa’t portar còmodament per la flota d’autobusos de BusGarraf.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més