On et porta BusGarraf i a quin preu?

Spread the love

Necessites anar a l’Aeroport de Barcelona? Vols visitar les ruïnes romanes de Tarragona? Et donem la millor opció perquè puguis desplaçar-te de manera còmode i senzilla.

Algunes de les nostres Rutes

Bus e14 Sant Pere de Ribes – Bellvitge – Barcelona 

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Sant Pere de Ribes amb el centre de Barcelona.

Bus Barcelona Vilanova e15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb el centre de Barcelona de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 6 parades en la zona de Gran Via de les Corts Catalans de Barcelona.

Bus e15.2 Vilanova i la Geltrú – Diagonal

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb l’Avinguda Diagonal de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 7 parades al llarg de l’Av. Diagonal, finalitzant en la Plaça Francesc Macià.

Bus e16 Les Roquetes – Sitges – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de les Roquetes i Sitges amb el centre de Barcelona de manera directa.

Bus Vilanova i la Geltrú – Les Roquetes – Sitges – Aeropuerto Barcelona- Bellvitge

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb l’Aeroport de Barcelona el Prat i Bellvitge.

Funcionant fins a Bellvitge cada 30 minuts de dilluns a divendres, cada hora el dissabte i cada 2 hores els diumenges i festius fins a Barcelona

Bus Vilanova i la Geltrú – Tarragona

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb el centre de la ciutat de Tarragona.

Funcionant cada hora de dilluns a divendres.

Aquestes són una petita mostra de les rutes que BusGarraf pot oferir-te. Entra en la nostra pàgina web per a veure totes les possibilitats que BusGarraf pot oferir-te.

Notícies relacionades

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d'un agradable...

llegeix més
Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més