On et porta BusGarraf i a quin preu?

Spread the love

Necessites anar a l’Aeroport de Barcelona? Vols visitar les ruïnes romanes de Tarragona? Et donem la millor opció perquè puguis desplaçar-te de manera còmode i senzilla.

Algunes de les nostres Rutes

Bus e14 Sant Pere de Ribes – Bellvitge – Barcelona 

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Sant Pere de Ribes amb el centre de Barcelona.

Bus Barcelona Vilanova e15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb el centre de Barcelona de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 6 parades en la zona de Gran Via de les Corts Catalans de Barcelona.

Bus e15.2 Vilanova i la Geltrú – Diagonal

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb l’Avinguda Diagonal de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 7 parades al llarg de l’Av. Diagonal, finalitzant en la Plaça Francesc Macià.

Bus e16 Les Roquetes – Sitges – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de les Roquetes i Sitges amb el centre de Barcelona de manera directa.

Bus Vilanova i la Geltrú – Les Roquetes – Sitges – Aeropuerto Barcelona- Bellvitge

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb l’Aeroport de Barcelona el Prat i Bellvitge.

Funcionant fins a Bellvitge cada 30 minuts de dilluns a divendres, cada hora el dissabte i cada 2 hores els diumenges i festius fins a Barcelona

Bus Vilanova i la Geltrú – Tarragona

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb el centre de la ciutat de Tarragona.

Funcionant cada hora de dilluns a divendres.

Aquestes són una petita mostra de les rutes que BusGarraf pot oferir-te. Entra en la nostra pàgina web per a veure totes les possibilitats que BusGarraf pot oferir-te.

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més