8

On et porta BusGarraf i a quin preu?

Spread the love

Necessites anar a l’Aeroport de Barcelona? Vols visitar les ruïnes romanes de Tarragona? Et donem la millor opció perquè puguis desplaçar-te de manera còmoda i senzilla. 

Algunes de les nostres Rutes 

Bus e14 Sant Pere de Ribes – Bellvitge – Barcelona 

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Sant Pere de Ribes amb el centre de Barcelona. 

Bus e15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb el centre de Barcelona de manera directa. Disposa 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 6 parades en la zona de Gran Via de les Corts Catalans de Barcelona. 

Bus e15.2 Vilanova i la Geltrú – Diagonal

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb l’Avinguda Diagonal de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 7 parades al llarg de l’Av. Diagonal, finalitzant en la Plaça Francesc Macià. 

Bus e16 Les Roquetes – Sitges – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de les Roquetes i Sitges amb el centre de Barcelona de manera directa. 

Bus Vilanova i la Geltrú – Les Roquetes – Sitges – Aeropuerto Barcelona- Bellvitge

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb l’Aeroport de Barcelona el Prat i Bellvitge. 

Funcionant fins a Bellvitge cada 30 minuts de dilluns a divendres, i cada hora el dissabte i cada 2 hores els diumenges i festius fins a Barcelona

Bus Vilanova i la Geltrú – Tarragona

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb el centre de la ciutat de Tarragona. 

Funcionant cada hora de dilluns a divendres. 

Aquestes són una petita mostra de les rutes que BusGarraf pot oferir-te. Entra en la nostra pàgina web per a veure totes les possibilitats que BusGarraf pot oferir-te. 

Categorías

Notícies relacionades

ACCÉS DE PATINETS ELÈCTRICS EN ELS AUTOBUSOS

ACCÉS DE PATINETS ELÈCTRICS EN ELS AUTOBUSOS

Seguint les instruccions d'Autoritat Territorial de Mobilitat i per motius de seguretat, a partir del dia 1 de febrer de 2023, no es podrà accedir ni viatjar en el transport públic amb patinets elèctrics i altres vehicles elèctrics de mobilitat personal, ni tan sols...

llegeix més
Nova web BusGarraf, una web per a tots!

Nova web BusGarraf, una web per a tots!

Vens de vacances? deixa't portar! nosaltres conduïm per tu. Coneix BusGarraf, el teu transport públic. BusGarraf, el teu transport de confiança Estàs buscant transport públic des de l'Aeroport de Barcelona cap a Sitges o un bus cap a Barcelona des de Vilanova? Vols...

llegeix més
L’alternativa ecològica per a anar a Barcelona

L’alternativa ecològica per a anar a Barcelona

Sabies que BusGarraf és una de les alternatives més ecològiques que existeixen per a anar fins a Barcelona? Gràcies a la nostra agència d'autobusos, podem passejar per la Ciutat Comtal, així com arribar fins a localitats i ciutats pròximes, ja que té bastants...

llegeix més