On et porta BusGarraf i a quin preu?

Spread the love

Necessites anar a l’Aeroport de Barcelona? Vols visitar les ruïnes romanes de Tarragona? Et donem la millor opció perquè puguis desplaçar-te de manera còmode i senzilla.

Algunes de les nostres Rutes

Bus e14 Sant Pere de Ribes – Bellvitge – Barcelona 

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Sant Pere de Ribes amb el centre de Barcelona.

Bus Barcelona Vilanova e15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb el centre de Barcelona de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 6 parades en la zona de Gran Via de les Corts Catalans de Barcelona.

Bus e15.2 Vilanova i la Geltrú – Diagonal

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb l’Avinguda Diagonal de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 7 parades al llarg de l’Av. Diagonal, finalitzant en la Plaça Francesc Macià.

Bus e16 Les Roquetes – Sitges – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de les Roquetes i Sitges amb el centre de Barcelona de manera directa.

Bus Vilanova i la Geltrú – Les Roquetes – Sitges – Aeropuerto Barcelona- Bellvitge

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb l’Aeroport de Barcelona el Prat i Bellvitge.

Funcionant fins a Bellvitge cada 30 minuts de dilluns a divendres, cada hora el dissabte i cada 2 hores els diumenges i festius fins a Barcelona

Bus Vilanova i la Geltrú – Tarragona

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb el centre de la ciutat de Tarragona.

Funcionant cada hora de dilluns a divendres.

Aquestes són una petita mostra de les rutes que BusGarraf pot oferir-te. Entra en la nostra pàgina web per a veure totes les possibilitats que BusGarraf pot oferir-te.

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més