On et porta BusGarraf i a quin preu?

Spread the love

Necessites anar a l’Aeroport de Barcelona? Vols visitar les ruïnes romanes de Tarragona? Et donem la millor opció perquè puguis desplaçar-te de manera còmode i senzilla.

Algunes de les nostres Rutes

Bus e14 Sant Pere de Ribes – Bellvitge – Barcelona 

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Sant Pere de Ribes amb el centre de Barcelona.

Bus Barcelona Vilanova e15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb el centre de Barcelona de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 6 parades en la zona de Gran Via de les Corts Catalans de Barcelona.

Bus e15.2 Vilanova i la Geltrú – Diagonal

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de Vilanova i la Geltrú amb l’Avinguda Diagonal de manera directa. Disposa de 5 parades a Vilanova i la Geltrú i 7 parades al llarg de l’Av. Diagonal, finalitzant en la Plaça Francesc Macià.

Bus e16 Les Roquetes – Sitges – Barcelona

Aquesta ruta funciona de dilluns a divendres laborables, i uneix la població de les Roquetes i Sitges amb el centre de Barcelona de manera directa.

Bus Vilanova i la Geltrú – Les Roquetes – Sitges – Aeropuerto Barcelona- Bellvitge

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb l’Aeroport de Barcelona el Prat i Bellvitge.

Funcionant fins a Bellvitge cada 30 minuts de dilluns a divendres, cada hora el dissabte i cada 2 hores els diumenges i festius fins a Barcelona

Bus Vilanova i la Geltrú – Tarragona

Aquesta ruta uneix tota la zona del Garraf amb el centre de la ciutat de Tarragona.

Funcionant cada hora de dilluns a divendres.

Aquestes són una petita mostra de les rutes que BusGarraf pot oferir-te. Entra en la nostra pàgina web per a veure totes les possibilitats que BusGarraf pot oferir-te.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més