BusGarraf, on trobar-nos i què t’oferim?

Spread the love

Vols una línia d’autobusos des de l’Aeroport de Barcelona cap a Sitges? Vols autobusos amb una àmplia disponibilitat horària per a anar a la ciutat de Barcelona? Descobreix BusGarraf, la teva companyia preferida d’autobusos.

Bus cap Sitges, Sant Pere de Ribes i altres poblacions costaneres

Si vols desplaçar-te amb comoditat cap a Barcelona, tria BusGarraf, t’oferim una àmplia varietat d’horaris i tarifes competitives; amb unes garanties de confort, i accessibilitat adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, entre altres serveis.

Escolleix BusGarraf para desplaçar-te a Barcelona sense problemes.

Què et recomanem? A la nostra web podràs triar la teva ruta i itinerari per a què puguis planificar el teu trajecte amb facilitat.

Vols saber quin autobús has d’agafar des del teu lloc d’origen fins al lloc de destinació? Introdueix en el cercador, la data i els llocs, i trobaràs amb un sol clic l’horari que més s’ajusti a les teves necessitats, podràs consultar les parades i els horaris del teu recorregut.

Si estàs buscant una línia d’autobusos que et connecti amb el centre de Barcelona o l’Aeroport de Barcelona, confia amb BusGarraf i gaudeix de Barcelona sense agafar el cotxe.

busgarraf

Notícies relacionades

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d'un agradable...

llegeix més
Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més